SALAISET PIKATREFFIT KESKELLÄ ARKEA

Meillä oli tänään vähän erilainen ilta. Mun oli tarkoitus tehdä töitä, mutta päätettiinkin extempore lähteä Topiaksen ja taaperon kanssa Myllyyn palauttamaan pari hutiostosta ja etsimään Topiakselle kevättakkia. Takkia ei löytynyt, mutta vaatteet ainakin tuli palautettua, muuten reissu olikin vähän floppi. Meinaan meidän taka-ajatuksena oli vain päästä johonkin syömään pullaa! Mutta eihän me tajuttu, että nyt tosiaan kaikki kahvilat menevätkin jo seitsemältä kiinni, ja saavuttiin juuri seiskalta paikalle. Ei siis päästy enää mihinkään, mutta ostettiin sentään yksi maidoton donitsi mukaan taaperolle, kun oltiin luvattu pullaa.

Pohdittiin siinä jo kotiinlähtöä, mutta se tuntui jotenkin tosi nihkeältä, kun meillä oli kivaa yhdessä ja nautittiin yhteisestä ajasta. Isot lapset olivat kotona kahdestaan ja sanottiin, että meillä voi kestää, joten ei ollut mitään kiirettä mihinkään. Ehdotin sitten, että mennäänkö salaa pikatreffeille Mäkkärin drive in:in kautta!

Lähdettiin siis Myllystä ja ajettiin läheiseen Mäkkäriin, josta napattiin mukaan romanttiset treffieväät, ja sitten ajettiin tyhjillään olleen Hop Lopin parkkipaikalle syömään kaikessa rauhassa. Taapero sai samalla iltapalansa, ja söi kaikessa hiljaisuudessa takapenkillä ranskalaiset ja donitsin. Ehkä hän ei nyt kuole tähän satunnaiseen epäterveelliseen ateriaan. Me saatiin sitten etupenkillä kaikessa rauhassa syödä omia ruokia ja jutella vaan kaikesta. Juoruttiin, kauhisteltiin vauvan pian koittavaa syntymää, arvosteltiin parhaita työvaatteita ja juteltiin autoista. Saatiin ihana kymmenen minuutin breikki normiarkeen ja nautittiin täysillä meidän pienistä salaisista treffeistä. Kotipihaan ajaessa lapset olivatkin ulkona ja piti äkkiä sulloa mäkkikassit piiloon jalkojen väliin, ettei jäädä kiinni ilman heitä herkuttelusta.

Tällaisia pieniä omia hetkiä pitäisi ottaa enemmän! Vaikka ei nyt kahdestaan saatukaan olla niin se tuntui kuitenkin kahdenkeskiseltä ajalta, kun taapero oli lahjottu herkuilla hiljaiseksi. Pian on kyllä kaikki kahdenkeskinen aika taas kortilla, kun perhe kasvaa, mutta olisi tärkeää jotenkin löytää keinoja hoitaa myös sitä parisuhdetta. Onneksi meillä on vahva pohja ja varmasti löydetään taas se paras tapa olla just me, yhden uuden lapsenkin kanssa.

 

Emilia Huttunen

Emilia Huttunen

29 -vuotias ammattibloggaaja ja neljän lapsen äiti Turusta. MUTSIS ON -blogi on syntynyt jo vuonna 2011.

mutsisonblogi@gmail.com

Instagram
Arkisto

 

Vuoden hääblogi 2018
Love Me Do

Vuoden uusi hääblogi 2018
Love Me Do

Paras perheblogi 2015
The Blog Awards Finland

Edelläkävijä 2015
Indiedays Blog Awards

Viihdyttävin 2014
Indiedays Blog Awards

2. sija Inspiroivin perheblogi 2014
Indiedays Blog Awards