MIRROR LINE -KAAPISTO LASTENHUONEEN PELASTUKSEKSI

mirrorline kaapisto

Lastenhuoneen kaaos hallintaan kaapiston avulla

Lastenhuone on aina ollut meidän perheessä se vaikein huone hallita, siis järjestyksen kannalta. Leluja, kirjoja, vaatteita ja askartelutarvikkeita on kaikkialla, ja jotenkin ne pitäisi saada mahtumaan. Ja sitten kun ne saa mahtumaan, ovat kaikki hyllyt pian niin kaaoksen vallassa, että tavarat jäävät taas vain lattialle, eikä huoneessa mahdu edes leikkimään. Mutta tähän on myös olemassa ”helppo” ratkaisu, nimittäin huolellisesti suunniteltu kaapisto! Sellainen säilytyskokonaisuus, jossa on otettu huomioon juuri sen huoneen ja käyttäjän tarpeet.

Alettiin jo viime syksynä remontoida meidän kotia pikkuhiljaa, ja talven läpi ollaan saatu kaikki suunnitellut pinnat kuntoon. Vaihdettiin laminaatti koko kodista ja maalattiin makuuhuoneiden seinät. Lastenhuoneista revittiin irti ihan kaikki, mukaanlukien esikoisen huoneen kamalat vanhat kaapistot. Täällä oli sellaiset varmaan 90 -luvulta peräisin olleet todella epäkäytännölliset vanhat kaapit, jotka eivät todellakaan maksimoineet tätä tilaa. Mutta kun päästiin aloittamaan ihan tyhjästä, tästä aiemmin niin epäkäytännöllisestä huoneesta tulikin tilava!

Remontin valmistuessa meillä jäi tähän huoneeseen väliaikainen säilytysratkaisu. Aiemmin palvelleet lipastot ja hyllyt jäivät käyttöön ja nopeasti oli selvää, että ei. Siis ihan vaan ei. Tämä ei tulisi ikinä toimimaan. Kun aloitettiin remontti, haaveiltiin toimivammasta tilasta, mutta näillä toiminnoilla se jäisi haaveeksi. Tarvittaisiin siis kunnollinen säilytysjärjestelmä! Laitoinkin Instagramissa storyihin kuvaa remontin tuloksista, mutta totesin tämän kaaoksen kesyttämiseen tarvittavan vielä kunnollisen kaapiston, ja seuraavaksi sainkin jo viestiä Mirror Linelta, että kenties he voisivat olla tässä avuksi.

Mirror Line tekee korkealaatuisia liukuovia ja säilytysjärjestelmiä

Mirror Line on kotimainen perheyritys, jossa tehdään laadukkaita liukuovia ja säilytysjärjestelmiä joka tarpeeseen. Yritys oli minulle jo tuttu, ja olin onnessani mahdollisuudesta yhteistyöhön! Ja tämän myötä meistä tulikin tyytyväisiä asiakkaita loppuiäksi. Kun toivottavasti muutaman vuoden sisällä pääsemme rakentamaan omaa kotia, tiedän tarkalleen, missä meidän säilytyksemme suunnitellaan ja valmistetaan.

Kaapiston suunnittelussa lähdettiin liikkeelle meidän tarpeista. Kerroin, mitä kaapissa tulisi olemaan, mitä siltä kaivataan ja millaisia haasteita meillä aiemmin on ollut säilytyksessä. Näiden pohjalta Mirror Linella osattiin heti lähteä suunnittelemaan sopivaa kokonaisuutta ja prosessi eteni sujuvasti. Me toivoimme ominaisuuksia, ja Mirror Linelta osattiin kertoa, mikä sitten oikeasti toimii. Lähetimme myös kuvia tilasta, johon kaapisto tulisi, ja näiden pohjalta meille ehdotettiin sävyjä ja materiaaleja. Me emme osanneet edes ajatella mitään sävyasioita, sillä ollaan juuri ne tyypit, jotka automaattisesti valitsevat valkoista. Mutta meille ehdotettiin tätä ihanaa Harmony -levyä, joka olikin tähän tilaan aivan täydellinen. Ei oltaisi itse osattu lähteä tätä valitsemaan, mutta nyt ollaan niin onnellisia kaikista näistä ammattilaisten suosituksista! Tämä kaapisto todellakin sopii tähän huoneeseen aivan täydellisesti, sekä ulkonäön että koon ja toimivuuden puolesta.

mirrorline kaapisto

mirrorline kaapisto

mirrorline kaapisto

mirrorline kaapisto

Joka sentti hyötykäyttöön

Haluttiin tässä huoneessa ehdottomasti hyödyntää ihan joka sentti, sillä huone ei ole kovin suuri. Ja kun haluaa hyödyntää aidosti kaiken tilan, ei valmiita ratkaisuja yleensä löydy. Aina jää jotain senttejä uupumaan, ja vähintään kaapin ja katon väliin jää turhaa tilaa. Mutta tämä Mirror Line -kaapisto on tosiaan tehty millilleen meidän tarpeisiin, joten ajatukset hukkatilasta sai unohtaa! Halusimme kattoon asti tulevan kaapiston, johon mahtuu mahdollisimman paljon, mutta joka veisi juuri sopivan määrän tilaa. Ei tarvitse tinkiä valmiiden kaappien kanssa ominaisuuksista tai leveydestä, kun kaiken voi valita itse ammattilaisten avulla. Lähetimme mitat heti alussa Mirror Linelle ja siitä lähdettiin. Halutessa Mirror Linelta onnistuu myös mittauspalvelu!

Kaapistoa tilatessa voi samalla ottaa mittaus- ja asennuspalvelun, jotka ehdottomasti olisin ottanut, jos olisin ollut yksin asentamassa. Mutta Topias on tottunut asentamaan sitä sun tätä, ja liukuovikaapistojakin on tullut kasattua. Silti meitä vähän jännitti kattoon asti tulevan kaapiston kasaaminen yksin, sillä kaapisto pitää tietenkin kasata paikallaan. Luotettiin kuitenkin Mirror Linen lupaukseen selkeistä ohjeista, joissa kokoaminen varmasti onnistuu.

Kokoaminen on helppoa, kun ohjeet on kunnossa

Eräänä perjantaina kaapisto sitten saapui, ja lauantaina aloitettiin kokoaminen. Perjantaina valmistauduttiin vielä tulevaan ja Topias alkoi jo katsoa ohjeita läpi. Hetken päästä Topias jo heitti ohjeet sivuun ja pelästyin, että joko hän luovutti, mutta hän totesi, että eipä tähän tarvitse valmistautua, sillä nämä ovat helpoimmat ohjeet, joilla hän ikinä on mitään koonnut. Ja tämä piti! Läpi kokoamisen kaikki oli koko ajan selvää. Ei tarvinnut hakea oikeaa kohtaa, miettiä merkitystä, pohtia miten päin jokin tulee, tai mitään muutakaan. Kaikki oli suunniteltu niin huolella loppuun asti, että itse ei tarvinnut kuin osata lukea ja ylettyä laittamaan osia paikalleen. Kokoaminen siis varmasti onnistuu itse ihan ilman kokemustakin! Lupaan ohjeiden todella olevan uskomattoman selkeät. Aina välillä tuli sellainen ”hetkinen, mikäs tämä osa on”, mutta 10 sekuntia ohjeiden parissa riitti siihen, että tajuttiin, mihin mikäkin kuuluu.

Mirror Linen nettisivuilta löytyy myös mahtava asennusvideo, josta näkee hyvin mallia asentamiseen, ja se varmasti monelle helpottaa koko prosessia.

Kokoaminen kuitenkin kesti meillä odotettua kauemmin ja minäkin jouduin avuksi, nimittäin kasatessa vasta huomattiin, että meillä olikin vino seinä ja lattia! Tässä kohtaa iski jo vähän paniikki, että mitä tästä nyt oikein tulee, menikö tässä kaikki pieleen? Mutta Mirror Linen täydellisesti valmistetussa kaapistossa oli tämäkin otettu huomioon, sillä asentaessa sai säätösokkelin avulla kaapin mukautumaan meidän vinoon seinään. Kaapisto on nyt siis todellisuudessa vähän vinossa, koska se on kasattu vinolle pohjalle, mutta sitä ei huomaa, koska myös esimerkiksi liukuovet on säädetty kallistumaan oikeassa kulmassa. Meidän esikoisen huone siis ehti jo pelästyttää meidät, mutta loppu hyvin kaikki hyvin, sillä vinot pohjat ovatkin yllättävän yleisiä ja ammattilaisesti valmistetussa kaapistossa tämä oli jo osattu ottaa huomioon.

Kuvasin tästä kokoamisprosessista myös seuraavan videon, joka vähän antaa osviittaa siitä, miten tässä edettiin! Vähän kyllä unohtui kuvaaminen siinä kohtaa, kun jo ehdittiin pelästyä ja jouduin lähtemään apukäsiksi. Parempaa kaapiston sisällön esittelyä varten kannattaa muistaa seurata myös Instagramia!

Ammattilainen osaa kertoa, mikä oikeasti toimii

Yksi ominaisuuksista, joita ei osattu itse kaapilta toimia, oli niinkin yksinkertainen asia kuin tämä korulokerikko kaikille tulevan teinitytön pienille aarteille. Ja tästä tulikin esikoisen lempijuttu koko kaapistossa! Ei oltu vielä edes porauspölyjä ehditty pyyhkimään, kun esikoinen oli jo kesken kasauksen livahtanut täyttämään tämän lokerikon kaikilla aarteillaan. Ja ensimmäistä kertaa hänellä on nyt kaikki pikkujutut pysynyt tallessa! Hän on aivan rakastunut tähän kaapistoon, vaikkakaan ei ole varmaan mahdollista, että kukaan rakastaa tätä enemmän kuin minä. Vihdoin meillä on riittävästi tilaa meidän superkattavalle lautapelikokoelmalle! Lelut ja vaatteet ovat siististi piilossa, ja askartelutarvikkeiden isot säilytysastiatkin mahtuvat kätevästi kaapistoon pois taaperon ulottuvilta.

Lastenhuone pysyy nyt helpommin siistinä

Esikoisen mielestä kaapissa parasta on (lokerikon lisäksi) se, että huone on nyt siistimpi ja helppo pitää siistinä, kun kaikki on kaapissa piilossa. Hän mahtuu siis rauhassa treenaamaan cheerleading -juttujaan, ja on enemmän tilaa leikkiä! Hänestä on myös hurjan hauskaa, kuinka nämä liukuovet saa ”paiskata” kiinni, kun hidastuksen ansiosta ei tarvitse olla varovainen ja pelätä kovia pamahduksia. Kaappi on tarpeeksi tilava, että esikoisen omien juttujen lisäksi meillä tosiaan on täällä perheen yhteiset lautapelit, kirjat ja askartelutarvikkeet, mutta myös esimerkiksi vauvalle säästössä olevia taaperon vanhoja vaatteita ja tarvikkeita. Tämä kaappi todellakin kasvaa lapsen mukana ja tulee olemaan täydellinen esikoisen tarpeisiin niin kauan kuin vain tässä kodissa asutaan. Kun sitten joskus myydään tämä asunto, täytyy miettiä, otammeko kaapiston mukaan, sillä eihän tästä mitenkään haluaisi luopua. Mutta jos nämä mitat eivät enää sovi uuden kodin tarpeisiin, on tietenkin viisainta tilata Mirror Linelta uusi juuri sen kodin tarpeisiin suunniteltu kaapisto, ja jättää tämä ilahduttamaan seuraavia asukkaita.

Mirror Line -kaapisto muutti koko huoneen

Tämä koko prosessi sujui niin hyvin, ettei voitaisi olla tyytyväisempiä. Topias totesi, että mikään muu kaappi ei enää tunnu miltään, kun pääsi kokoamaan ja käyttämään näin hyvää laatua. Yhtäkkiä koko muun kodin säilytys turhauttaa, kun tämä yksi huone on nyt täydellinen! Mirror Linella hoidettiin kaikki täydellisen ammattimaisesti suunnittelusta lopputulokseen. Mirror Line valmistaa tosiaan erilaisia liukuovia ja säilytysjärjestelmiä ja kaikki suunnitellaan millilleen juuri teille sopivaksi, joten täältä löytyy takuuvarmasti ratkaisu kaikkiin kodin säilytystarpeisiin! Mittatilaustyönä valmistettu kaapisto ei myöskään tarkoita tähtitieteellistä hintaa. Tarjousvaiheessa saat tarkan hinnan, joka pitää. Laajasta valikoimasta löytyy varmasti joka kukkaroa ja tyyliä vastaava ratkaisu.

mirrorline kaapisto

Kunnon kaapiston kanssa arkikin on ihan erilaista

Esikoisen huone oli ennen se meidän ”jämähuone”, se pienin ja toimimattomin tila, johon hän joutui tyytymään, koska halusi oman huoneen. Kuitenkin tämän muutoksen myötä huoneesta tuli yhtäkkiä tilava ja avara, täydellisesti aktiiviselle pian kymmenenvuotiaalle sopiva paratiisi! Hän rakastaa omaa huonettaan ja niin rakastamme mekin. Huoneesta tuli myös paljon aiempaa valoisampi, kun Mirror Line -kaapisto heijastaa isojen peilien kautta huoneeseen paljon valoa takaisin.

Arki on ihan erilaista, kun huoneen siivoaminen on nyt helppoa ja kaikella on oikeasti oma paikkansa. Tästä nauttii sekä esikoinen että vanhemmat, joiden ei tarvitse nyt tuskailla sotkun kanssa jatkuvasti!

Meidän koko perhe voi lämpimin sydämin suositella Mirror Linea ihan jokaiselle! Ammattitaitoinen suunnittelu ja ensiluokkainen palvelu johtavat taatusti tyytyväisiin asiakkaisiin, ja tarjousta pyytämällä voit vain voittaa. Kurkkaa siis nyt Mirror Linen valikoimaa täältä!

One Response

  1. Siis tuo huone on niin kaunis ja toimivan näköinen!

    Ja kaapisto helpottaa siistinä pitämisessä aivan varmasti. Kummasti sitä onkin kiva siivota itsestäkin, kun säilytystilat on kunnossa ja kaikella on oma paikka.

    Ihania hetkiä ihanalle tytölle ihanassa huoneessa <3

Comments are closed.

Emilia Huttunen

Emilia Huttunen

29 -vuotias ammattibloggaaja ja neljän lapsen äiti Turusta. MUTSIS ON -blogi on syntynyt jo vuonna 2011.

mutsisonblogi@gmail.com

Instagram
Arkisto

 

Vuoden hääblogi 2018
Love Me Do

Vuoden uusi hääblogi 2018
Love Me Do

Paras perheblogi 2015
The Blog Awards Finland

Edelläkävijä 2015
Indiedays Blog Awards

Viihdyttävin 2014
Indiedays Blog Awards

2. sija Inspiroivin perheblogi 2014
Indiedays Blog Awards