PARHAAT TARVIKKEET KOULUN ALKUUN

02.08.2018

 

Kaupallinen yhteistyö Coolstuffin kanssa

 

Koulun alkuun on Avalla enää päivän vajaat kaksi viikkoa ja kouluvaatteiden lisäksi tässä on vielä kaikenlaista muuta hankintaa tehtävänä. Siis apua, ei me olla hankittu varmaan mitään oikeita koulujuttuja. Mitä sinne edes kuuluu hankkia? Ei olla edes selvitetty, että vieläkö kouluun kuuluu tuoda omilta vuosilta tutut penaalit sisältöineen, mutta vihot ja kirjat saa koulusta, vai pitäisikö tässä ostaa vihkojakin, tai jotain muita koulujuttuja. Ollaan kuitenkin keskitytty enemmänkin valmistelemaan Avaa koulua varten muiden juttujen parissa, jotka ovat vähintään yhtä tärkeitä. Ja osa niistä hankittiin nyt tämän Coolstuffin yhteistyön tiimoilta.

Uudelle ekaluokkalaiselle ehkä isoin juttu usein on se koulumatka. Me ei olla vielä koulumatkaa harjoiteltu, koska aiotaan alussa viedä ja hakea Ava autolla, koska kieliluokalle kauemmas matkustavalle Avalle tuo matka on meidän mielestä vähän hurja. Tulevaisuudessa Ava kuitenkin tulee kulkemaan bussilla, sitten kun sitä on harjoiteltu ja koulumatka on jo ihan tuttu, ettei tule eksymisiä. Tämä kuitenkin menee ehkä tokaluokan puolelle. Vaikka Ava nyt alkuun kulkeekin koulumatkat meidän kanssa, niin ekaluokkalaisena hän silti tulee saamaan uusia vapauksia. Näihin vapauksiin kuuluu esimerkiksi kavereille leikkimään meneminen ilman vanhempia, ja Ava onkin nyt sitten saanut oman avaimen. Puhelin Avalla on ollut jo muutaman vuoden, joten sen suhteen meillä on nyt turvallinen olo, kun tiedetään Avan osaavan käyttää sitä, mutta nuo avaimet olivat vähän sellainen jännä paikka. Saatiin kuitenkin tähän jännitykseen paljon helpotusta, kun löysin Coolstuffilta aivan huikean tuotteen juuri tähän tarkoitukseen!

Coolstuffin valikoimista löytyi Tile Bluetooth-paikannin, joka on täydellinen apuväline helposti katoaville tavaroille. Avan lisäksi tilasin tällaiset myös itselleni ja Topiakselle, sillä meillä on aina jollain avaimet hukassa. Ja nyt ollaan niin ihastuttu näihin, että seuraavaksi tilataan vielä autonavaimille omat! Tile on pieni Bluetooth-laite, jonka avulla voit helposti jäljittää hukassa olevat avaimet, tai minkä tuotteen tahansa, mihin olet tämän päättänyt kiinnittää. Puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta voit aktivoida Tilen äänimerkin, jonka kuullessasi löydät avaimesi helpommin, mutta lisäksi voit sovelluksesta seurata, oletko lähestymässä avaimia. Ja jäljennys toimii myös toiseen suuntaan! Jos hävität puhelimesi, voit painaa Tilen painiketta, niin puhelin antaa äänimerkin, jonka avulla voit etsiä sen.

Mun mielestä tämä on aivan loistava keksintö, ja kun me ainakin ollaan tällainen luovassa kaaoksessa usein elävä perhe, niin helpottaa aamuja ihan sikana, kun meistä kukaan ei ikinä muista laittaa avaimia oikeaan paikkaan. Odotan jo sitä päivää, KUN Ava tulee hävittämään avaimet johonkin pihalle leikkiessä, mutta onneksi nyt löydetään ne huomattavasti helpommin, kun voi puhelimen kanssa lähteä jäljittämään niitä kuljettuja reittejä.

Mä rakastan tällaisia juttuja, mitä et osaa kaivata ennen kuin näet sen, ja näitä on Coolstuff täynnä!

Tile -paikantimien lisäksi tilattiin Avalle venyviä kengännauhoja, koska mä itse ainakin muistan, että silloin pienenä koululaisena oli aina kauhea kiire päästä nopeasti ulos välitunnille, että ehtii pelaamaan sitä, mikä ikinä sillä hetkellä oli in, eikä siinä haluttu tuhlata aikaa kengännauhoihin. Ja kun niitä välitunteja on paljon ja joutuu koko ajan laittamaan kenkiä edestakas, niin ajattelin, että tällaiset venyvät kengännauhat voisi olla kiva helpotus, etenkin conseissa, jotka ei jousta yhtään, ja joita mua itsekin aina ärsyttää solmia. Olin vähän skeptinen, mutta nää oikeesti toimii älyttömän hyvin, ja aion tilata näitäkin lisää! Ehkä näitä ei laiteta ihan joka kenkiin, mutta kun osa kengistä on tollaisia vähän ärsyttäviä, että joudut pukiessa löysäämään yksitellen jokaisen nauhavälin, niin niissä nää on kyllä pelastus. Mä en itse omistanut ennen vuotta 2016 yhtään kenkiä, missä oli kengännauhat, koska olen niiiiin äärettömän laiska :D Consseja lukuunottamatta en kyllä edelleenkään kauheasti kengännauhojen solmimista harrasta, mutta näähän menee onneksi myös aikuisten kenkiin…….

Mulle koulunalku ei tarkoita uusia hankintoja, sillä en tarvitse muuta kuin läppärini. Tai no, tämän Tilenhän minä jo sainkin, ja mulle on itseasiassa vielä tulossa Coolstuffilta se paljon kehuttu fidget cube, jonka ajattelin voivan auttaa mua koulussa keskittymään, kun se on välillä mulle haastavaa. Mutta tämä yläpuolella näkyvien kuvien peli, se on hankittu mun koulujuttuja mielessä pitäen!

Selasin Coolstuffin valikoimaa tosi pitkään back to school -hengessä ja bongailin hirveästi kaikkia hyödyllisiä juttuja, ja etenkin niitä juttuja, mitä et vääääälttämättä tarvitse, mutta haluat palavasti, koska näit sen siellä, etkä voi enää elää ilman. Yritin pysyä järkevänä ja keskittyä miettimään käytännöllisiä juttuja ja Avan koulun aloitusta, mutta tää heittopeli kuitenkin huusi mun nimeä, ja näin jo itseni haalareissa heittelemässä tätä ehkä vähän sovelletuilla juomapelisäännöillä. Joo, tää äidin kouluvuosi alkaa aina vähän eri tavalla kuin Avan.

Ja siis tää on Coolstuffissa ihan parasta! Sieltä löytää oikeasti hyödyllisiä juttuja, hauskoja juttuja ja sitten simmosia juttuja, mitä et muualta löydä. Oon aiemmin tilannut Coolstuffilta lahjoja synttäreille, tupareihin ja mun vanhempien hääpäiväksi, ja se taitaa olla ainoa verkkokauppa, josta olen ikinä tilannut tällaisia lahjoja. Sieltä vaan niin näppärästi löytyy tosi erilaisia juttuja ja kirjaimellisesti jokaiselle ihan erilaiselle tyypille jotain, joten on tosi helppoa yhdestä paikasta tilata vaikka kerralla useampi lahja, kun tietää, mitä bileitä on tulossa. Ja siis nää lahjat on ihan maailman paras tekosyy ottaa samaan tilaukseen itselle kaikkea ihanaa! Me lähdetään syyskuussa tosiaan vielä reissuun, joten sitä ajatellen ajattelin nyt tilata vielä vähän kesäpuolelta hienoja pyyhkeitä ja uimaleluja, koska mä voin. Ei me välttämättä niitä tarvita, mutta kun ne on niin hienoja, ja sitten samalla voin tilata jotain, mitä oikeasti tarvitsen, kuten vartalotyynyn, vihannessorvin tai Harry Potter -lampun. Kyllä, mä oikeasti tarvitsen Harry Potter -lampun. Ja merenneitopeiton ja Squatty Pottyn ja muroannostelijan ja keittiökassakaapin jajajaja. Okei, rauhotun nyt.

Jos palataan siihen hyödylliseen puoleen, niin Avan koulun aloittamista helpottaa varmasti myös tämä Denver Wake Up Light -herätyskello, joka saa pian paikkansa Avan ikiomassa huoneessa, kunhan se valmistuu. Ei Ava ikinä ole vielä aamuisin yksin, mutta tekee hyvää alkaa kuitenkin herätä aina itsenäisesti herätyskelloon, jotta Ava on siihenkin tottunut sitten, kun hän alkaa yksin kulkea kouluun. Sanoisin, että kun Avalla on kotona herätysvalo, repussa avaimet paikantimella, koulutavarat, puhelin ja laturi, niin kyllä hän pärjää. Tuntuu hurjalta, että tämän neidin pitäisi antaa nyt itsenäistyä omassa tahdissaan, mutta totta se on. Olen tavallaan senkin takia tyytyväinen, että Ava pääsi kieliluokalle, että nyt ”saadaan” vielä kuljettaa häntä kouluun, koska se lähikoulun koulumatka mua jännitti myös, mutta sinne olisi ollut vähän hölmöä aina kuljettaa ja ottaa sitten sen takia ippepaikka.

Ja hei sitten vielä se postauksen paras osuus! Kommentoi tähän postaukseen ja linkitä tuote, jonka sinä mieluiten tilaisit Coolstuffilta itsellesi tai lahjaksi, niin olet mukana 30 euron Coolstuffin lahjakortin arvonnassa! Aikaa osallistua on 9.8. asti ja kilpailun säännöt löytyvät täältä. Arpaonnea kaikille! :)


58 Responses to “PARHAAT TARVIKKEET KOULUN ALKUUN”

 1. Sofia sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Vooni-Qi-Langaton-Varavirtalahde

  Toi kauppa on täynnä kaikkea niin ”tarpeellista”, mitä voisin kotiuttaa enemmän ku mielellään mut tää varavirtalähde ois oikeesti kätevä!

 2. lotta sanoo:

  Kauheen vaikee valita, ku on niin paljon vaihtoehtoja. Mutta pakko saada noi star wars grillipihdit.

 3. lotta sanoo:

  Kauheen vaikee valita ku on niin paljon vaihtoehtoja. Mutta pakko saada mä grillipihdit: https://www.coolstuff.fi/Star-Wars-Grillipihdit/14986

 4. Opri sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Webbikameran-Suojus-3-pakkaus

  Web-kamera suojus.Voisi heittää sen aina kuluneen , ruman ja irtoilevan paperilapun pois siitä läppärin näytöltä. Tämä siis huomattavasti helpottaisi elämää!!! välttämätön.

 5. viinikumi sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Tile-Bluetooth-paikannin

  Ihan ehdottomasti tämä Tile! Mies ja minä hävitetään koko ajan avaimia ympäri kämppää, tämä pelastaisi meidät monilta kirosanoilta kiirelähdöissä.

 6. Suvi sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Elvie-Lantionpohjan-Harjoituslaite

  Tän mä niin tarvisin nyt kolmannen lapsen synnyttyä. :)

 7. Anna sanoo:

  Mun pitäs saada meille noi magneettinen Lapsilukko pakkaus ois kyllä niiiin paljon arkea helpottava esine! Nyt kun esikoinen 2vee koko ajan kaappeja aukoo ja puoli vuotias kuopus tarvii myös huomiota :D

 8. Fiia sanoo:

  Ai vitsi tollainen flamingo uimarengäs ois huippu!

 9. Susanna sanoo:

  Kyllä mäkin ehdottomasti haluaisin tuon Tilen! Olis meidän perheessä kyllä kätevä, koska aina on avaimet hukassa Ja meilläkin sama homma edessä että esikoiselle (8v.) annetaan oma avain kun koulu alkaa ja uskon että saattaa olla avaimet muutamaan otteeseen hukassa ;)

  https://www.coolstuff.fi/Tile-Bluetooth-paikannin/15443

 10. Annak sanoo:

  Tää potterhead tarvii ja haluis potter lampun

 11. Pm sanoo:

  Toi avainten paikannin muille nyt heti! ;) avaimet aina hukassa. :/

 12. Heid1 sanoo:

  Kyllä tää vaan olis unelmien täyttymys ja niin mua! https://www.coolstuff.fi/Yksisarvinen-Uimapatja

 13. Jenni sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Clicka-Tyhjiopakkaussetti
  Niin kätevä ihmiselle joka pakastaa melkein kaiken

 14. V sanoo:

  Tuo pääkallo-juomasäiliö hanalla olisi niin hauska boolimaljaksi! Vietän kuitenkin halloweenia joka päivä :D

 15. anna sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Tetris-poytalamppu. Tämä olisi äidille niin kiva!

 16. Hanna sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Jattikokoinen-Viinilasi

  Ehdottomasti tää viinilasi! :D

 17. Nelliina sanoo:

  Olishan tuolla vaikka mitä, mutta merenneitopeitto olis kova sana.
  https://www.coolstuff.fi/Merenneito-Peitto
  Mukaan arvontaan siis! Turvallista ja iloista koulunalkua Avalle (ja sulle kans :))!

 18. Ellu sanoo:

  Toi Tetris-lamppu ois niin siisti!
  https://www.coolstuff.fi/Tetris-poytalamppu

 19. Hipsu sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Clicka-Tyhjiopakkaussetti Näille olis käyttöä just nyt!, Eikä edes mennä siihen, mitä ”tarvii” vaikka ei todellakaan tarvii :D

 20. Epsu sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Tile-Bluetooth-paikannin

  Tämä eka ja tokaluokkalaiselle, sekä hajamieliselle ukolle :D

 21. xod sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Rengasta-Kikkeli-Peli
  ehdottomasti tää hauskoihin illanviettoihin :DD

 22. Kirsi sanoo:

  Heippa!
  Meidän nuorin on kans kieliluokalla, tosin nyt menee jo kolmoselle. Hän kulki bussilla itse ihan alusta asti, kun meiltä pääsi yhdellä bussilla helposti kouluun. Nythän kun Puolala on remontissa, niin bussia joutuu todennäköisesti vaihtamaan (riippuen missä päin kaupunkia asutte). Meillä kans edessä uuden koulumatkan opettelu, kun muutetaan muutaman viikon päästä. Nyt ei kuitenkaan enää jännitä, uskon kolmasluokkalaisen pärjäävän oikein hienosti.

 23. Maiju sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Taikina-annostelija
  Tätä vois tarvita leipoessa, vaikuttaa kätsyltä!

 24. SanniSofia sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Tile-Bluetooth-paikannin/15443

  Miten en ees tiennyt tällasen bluetooth paikantimen olemassaolosta! Tää ois erityisen hyvä lahja äidilleni, joka on ehtinyt tämän vuoden puolella hävittämään avaimensa jo kahdesti niin hyvään piiloon ettei ole vieläkään löytynyt!

 25. Jepa sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Frozzypack-No–2

  Tämmöisen tilaisin ihan itselleni, olisi paljon hyötyä nyt kun aloitan amk-opinnot :)

 26. Jk sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Tile-Bluetooth-paikannin
  Tämä olis mulle tarpeen puhelimen etsintään ja varmasti myös tulevalle eskarilaiselle.

 27. Susanna sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Frozzypack-No–2

  Tää eväsrasia olis niin kätevä, varsinkin näin kesäisin.

 28. Sini sanoo:

  Ehdottomasti tämä https://www.coolstuff.fi/Baby-Nessie-Teesiivila
  Tilaisin itselle sekä lahjaksi!

 29. Linnea sanoo:

  Minijääkaappi olis kätevä, sopis tv-huoneeseen ja vois ottaa reissuun mukaan☺️

 30. Heini sanoo:

  Tile-paikannuslaite kahdelle koululaiselle ja miehelle. Ja nykyään itsellenikin, en muista enää mihin avaimet/puhelimen jätin… Syytän ruuhkavuosia :D
  En uskaltanut enempää selata verkkokauppaa, aika ihania juttuja paljon..

 31. Helena sanoo:

  Avaintenpaikantimelle olisi tarvetta!

 32. Heli sanoo:

  Aivan mahtavaa rompetta. Voisin ottaa tuolta vaikka mitä. Ekana ehkä tän…
  https://www.coolstuff.fi/Impossible-Polaroid-600-80s-Vintage-kamera-yksilollinen

 33. Jeanette Pitkänen sanoo:

  Ehdottomasti tuo Denver Wake-up Light herätyskello meidän koululaiselle, joka on unikeko aamuisin, ettei millään meinaa herätä. https://www.coolstuff.fi/Denver-Wake-up-Light-Heratyskello/16355. Pimeät talviaamut on jotain niin kamalaa kun väsyttää ja vähän lempeämpi herätys varmasti olisi mieleen.

 34. Noora sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Soap-Nutz-Pesupahkinat

  Pesupähkinät kuulostavat hauskoilta, ehdottomasti menis kokeiluun!

 35. Karkki sanoo:

  Noita venyviä kengännauhoja ja synttärihärpäkkeitä :D

 36. Hanna sanoo:

  Tuo paikanin lähtee tilaukseen ekaluokkalaiselle. Kyllä mua mietityttää et miten avain pysyy tallessa ja itsenäiset lähdöt aamulla ja paluu kotiin illalla onnistuu.

  https://www.coolstuff.fi/Tile-Bluetooth-paikannin

 37. Mari sanoo:

  Meidän pitäisi kans hommata tollaset jäljitys jutut avaimiin kaikille ja jos sillä löytyy puhelinkin ni aina parempi, sekin on aina jossain sohvatyynyb välissä.. Ja siis olihan siellä kaikkee muuta mitä näin äkkiseltään selasin. Siis ne star wars grilli pihdit wou., taikina annosteliaa ei ehkä tarttis, mut ois se kiva. (Heh) ja se kaunotar j hirviö lamppu oli kans jees. Tosin ei se Harry Potter kaan huonompi ollu. Star wars pahin olis kans ihan mast, poika tykkäisi kyllä. Muuta varmaan löytyis ku oikein selais.

 38. Minna sanoo:

  Oon jo kauan haaveillut tällaisesta peitosta. Oon sellanen vilukissa, että aina iltaisin käperryn sohvalla peiton alle, eikä tän hienompaa peittoa ole olemassa :D

 39. Jonna sanoo:

  Ehdottomasti flamingo uimarenkaan! :D

 40. Eija sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/TrackR-Bravo

  Ihan ehdoton koko meidän perheelle, meiltä kunnon aina kaikki hukassa! Mulle itselleni kaunis ruusukultainen

 41. P sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Harry-Potter-Lamppu olisi tarpeen yölamppuna pikkumiehen yöpöydälle.

 42. Mirva sanoo:

  Ihania juttuja! Just sellasia et toi ja toi on pakko saada! Niin ja toi! Mut siis ainakin venyviä kengännauhoja tarvis meidän ukkeleille ja myöskin toi Tile paikannin ois kyllä aika must meille!

 43. Henna sanoo:

  Olen tilannut täältä oranssisen, suuren pomppupallon ja se on vieläkin kahden, kolmen vuoden jälkeen hyvä, käytössä, nyt tilaisin https://www.coolstuff.fi/Pehmiskoneen.

 44. Jasmiina sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Lumottu-ruusu-aito-sailotty-ruusu
  Tämä on pakko saada, kuten myös se tile!

 45. Kristiina sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Harry-Potter-Lamppu
  Tää lähtis heti tytölle tilaukseen.

Kommentoi