MINUN HÄÄPUHEENI TOPIAKSELLE

19.06.2018

Mietin häitä valmistellessani, että haluaisin tehdä jonkun pienen yllätyksen Topiakselle. En ole mikään lahjakas tanssija, laulaja tai muukaan talentti, mutta päädyin sitten pitämään puheen. Sitten aloin kuitenkin miettiä, että ei siitä puhumisesta tule mitään hääpäivänä, kun alan vaan itkeä ihan täysillä, joten päätin kuvata puheeni etukäteen videolle. Torstai-iltana Topias ja lapset olivat poissa, ja näin viime tingassa sitten kuvasin äkkiä tämän videon, ja sitä editoidessani kauhistuin. Siis tuli ihan sellainen viba, että näytin vain sellaiselta puhuvalta päältä, kuulostin ihan kliseiseltä ja kornilta, ja en tiedä, mitä oikein tein pääni kanssa, mutta apua mikä kaksoisleuka! :D Lisäksi videon laatu on tosi huono, kun mulla ei ollut aikaa säätää järkkärin ja tarkennusjuttujen kanssa, ja plääh. Tässä kohtaa olin tyytyväinen, että en kertonut puheesta mitään etukäteen, ja päätin jättää sen pois.

Perjantai-illalla hotellin sängyssä naureskelin sitten Hennille tätä puhekatastrofia. Henni ylipuhui minut näyttämään videon hänelle, ja seuraavaksi hän otti vetovastuun ja sanoi, että tämä puhe sitten muuten näytetään. Olin sitä vastaan, mutta suostuin sitten lopulta harkitsemaan asiaa, ja taisin sanoa, että mietitään sitten vielä huomenna :D

Hääpäivänä oli niin paljon kaikkea mielessä, että unohdin koko puheen siihen asti, että se ilmestyi screenille. Vatsanpohja alkoi nipistellä ja posket kuumottaa, ja taisin kuiskata Topiakselle, että anteeksi tää on ihan kauhea. Mutta onneksi muut eivät sitten tainneet olla sitä mieltä, tai ainakaan kukaan ei uskaltanut sanoa. Mutta tärkeintä oli se, että Topias tykkäsi puheesta, ja jälkikäteen olen tyytyväinen, että Henni pakotti näyttämään sen. Se päivä oli niin täydellisen rakkaudentäyteinen, että ehkä pieni kliseisyys sopi siihen ihan hyvin.

En uskonut, että uskaltaisin näyttää tätä videota täällä, mutta tässä aivotärähdyksestä toipuessani en nyt vielä jaksa kirjoittaa mitään suurempia, ja halusin näyttää jotain hääjuttuja, joten olkaapa hyvä! Tai anteeksi? Aivotärähdys on ehkä sumentanut harkintakykyäni. Joka tapauksessa, tässä se tulee:


7 Responses to “MINUN HÄÄPUHEENI TOPIAKSELLE”

 1. Ellamari sanoo:

  Niin ihana :)! Ei mun mielestä ollu yhtään kliseinen ku et hihitelly tms vaan olit semmonen että ajattelet noi asiat just noin etkä sano niitä huvikseen.

 2. Mallu sanoo:

  Jotain niin kaunista !!

 3. Mk sanoo:

  Vähän hyvä idea! Just sen takia, että paikan päällä ei varmasti sais sanottua ilman itkua

 4. Pm sanoo:

  Toi oli niin hyvä idea! Ja tosi kaunis puhe. <3

 5. Ida sanoo:

  Aivan ihana. Tosi kaunis ele.

 6. Anna Autio sanoo:

  MITEN SÄ KEHTASIT EDES AJATELLA ETTET TÄTÄ NÄYTÄ MIEHELLESI??! (Tietty myös muille). Tää oli aivan i h a n a! Tippa tuli silimään! <3

  (Ps kiitos tästä vinkistä, että voi tällä tavalla kertoa hääpuheen aviopuolisolle.) ;)

 7. Sallaoona sanoo:

  No hei en ala. Itken.

Kommentoi