ARJEN TERVEELLINEN KIIRELOUNAS

23.05.2018

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Knorr:n kanssa.

Olen melko varma, että yhdeltäkään blogiani seuraavalta ihmiseltä ei ole mennyt ohi, että meidän elämä on tällä hetkellä aika hektistä. Kahdeksan ja puolen vuoden yhteiselon jälkeen olemme vihdoin kymmenen päivän päästä menossa naimisiin, ja alkuvuoden sairastelujen takia moni asia on jäänyt toivottoman viime tinkaan. Koko ajan löytyy lisää tekemistä ja kalenteri näyttää hurjan pelottavalta, kun vuorokaudessa ei vaan ole tarpeeksi tunteja, ja häiden ja tämän päivän välissä on aivan liian vähän päiviä.

Tässä valmistelujen ja muiden kiireisen keskellä olen yrittänyt valmistautua häihin myös fyysisesti. En ole vieläkään päässyt sairastumiseni jälkeen kertaakaan treenaamaan, lähinnä koska ensin en pystynyt, ja nyt on niin kiire, mutta yritän siitä huolimatta koko ajan laihduttaa. Ruokavalioon on kyllä mahtunut muutama herkku siellä sun täällä, mutta melko hyvin olen onnistunut dieettini kanssa, sillä täysi ilman liikuntaa olen kuitenkin pudottanut tänä vuonna 11 kiloa. Ja tulokset näkee siinä, että hääpukua on jouduttu pienentämään joka sovituksella!

Pienen painonpudotuksen lisäksi olen yrittänyt nyt saada kasvoilleni väriä, kun ollaan päästy nauttimaan tällaisesta säästä. Ollaan tosi onnekkaassa asemassa siskojeni kanssa, kun ollaan saatu kasvaa lapsuudenkodissa, jonka piha sattuu olemaan täydellinen kesäparatiisi, ja sitä kesäparatiisia ollaan jo nyt toukokuussa hyödynnetty ihan täysillä. Viimeksi eilen lähdettiin Topiaksen työpäivän jälkeen lasten kanssa ajamaan vanhempieni luokse ja ajateltiin, että mennään hetkeksi uimaan ja rentoutumaan ihan rauhassa, kun vanhempani ovat töissä, mutta emme olleetkan ainoat, jotka saivat sen idean, sillä paikan päällä odotti jo kaksi siskoa, yksi poikaystävä ja yksi vauva. More the merrier!

Olen raahannut viime aikoina läppäriä ja kaikkia vihkojani mukana ja tehnyt paljon hommia ulkona. Eniten juuri siellä lapsuudenkodissani, koska tollainen tuttu mukava ympäristö tekee hyvää, kun on näin stressaantunut. Vähän on jo onnistunut värikin tarttumaan, ja olen iloinen, että pystyn yhdistämään hommiani ulkoiluun. Lapset saavat uida ja leikkiä auringossa, ja minä saan nauttia auringosta, mutta saan silti raksittua tehtäviä pois to do -listaltani. Kauheasti ei olla vietetty aikaa neljän seinän sisällä, mikä on aivan mahtavaa, mutta se tuo kyllä oman haasteensa ruokavaliolle.

Näin kesälomaillessa, vaikka ollaankin vasta toukokuussa, tulee helposti sorruttua roskaruokaan ja muihin pikavaihtoehtoihin, kun ei yhtään tee mieli käyttää aikaa ruoanlaittoon. En kuitenkaan voi nyt sortua kauheasti mihinkään roskaruokaan, koska häiden takia haluan pitää ruokavalioni kuosissa. Ja paljon mieluummin käytän ylimääräiset kalorit sitten johonkin makeaan jälkkäriin kuin roskaruokaan, josta tulee vain morkkis! Onneksi niitä terveellisiäkin vaihtoehtoja kuitenkin on.

Knorr Veggie Snack -ateriat ovat helppoja ja terveellisiä aterioita, jotka jättävät aikaa itse elämiselle. Kaupan kuivahyllyltä löytyvä Veggie Snack on superhelppo valmistaa, sillä sinun ei tarvitse kuin avata kantta, kaataa sekaan keitettyä vettä, ja antaa hautua viitisen minuuttia. Seuraavaksi kannen avatessasi sinulla on käsissäsi tuore, terveellinen ja herkullinen kasvisateria, joka todellakin täyttää. Ei morkkista, ei kiirettä, ei huonoa omatuntoa, ei lisää velvollisuuksia, vaan täydellinen tapa luistaa ruoanlaitosta ja tarjota kuitenkin koko perheelle terveellinen vaihtoehto. Thai Green Curry Rice & Quinoa -annoksen kantta viiden minuutin jälkeen avatessani Topias tuli kameran takaa lähemmäs ja halusi päästä osingoille ennen kuvia, koska tuoksu oli niin vastustamaton. Olisitte nähneet superlihansyöjä-Topiaksen ilmeen, kun kerroin, että kyseessä on kasvisruoka! Tuli hieman yllätyksenä ja Topiaksen oli pakko myöntää olevansa turhaan ennakkoluuloinen kasvisruokaa kohtaan.

Knorr Veggie Snack sarjaan kuuluu neljä herkullista makua. Thai Green Curry Rice & Quinoa, Meditarrenian Couscous, Primavera Penne ja Mexican Chili Rice. Näistä ainoastaan Primavera Penneä en ole nyt voinut maistaa, koska pasta ei sovi ruokavaliooni tällä hetkellä (voitteko uskoa, etten ole tänä vuonna syönyt pastaa??), mutta muiden makujen perusteella en voi muuta kuin olettaa sen olevan loistavaa.

Nämä Veggie Snack -ateriat ovat olleet ihan sairaan näppäriä mukana kannettavia lounaita, kun kiireen keskellä rauhalliselle lounaalle pysähtyäksesi et tarvitse muuta kuin keitettyä vettä. Tämä opiskelija-äiti-yrittäjä-morsian ainakin arvostaa tällaista arjen helpottajaa todella isosti. Ja nyt saan tarjota teillekin samanlaista apua! Tähän postaukseen oman lempimakusi Knorr Veggie Snack -tuoteperheestä kommentoimalla olet mukana Veggie Snack -tuotepaketin arvonnassa. Aikaa osallistua on 30.5. asti ja arvonnan säännöt löytyvät täältä.


74 Responses to “ARJEN TERVEELLINEN KIIRELOUNAS”

 1. Marjo sanoo:

  Suosikkimakuni on primavera penne

 2. Lottae sanoo:

  Mexican chili rice on suosikkini.

 3. Maiju sanoo:

  Mediterranian couscous olisi varmasti eniten mun mieleen!

 4. Maiju sanoo:

  Couscous on mun lemppari!

 5. V sanoo:

  Thai Green Curry Rice & Quinoa vaikuttaa näistä parhaalta, vielä en oleitse päässyt näitä maistamaan :)

 6. Maiju sanoo:

  Couscous on mun lempparia!

 7. Maiju sanoo:

  Couscous!

 8. MR sanoo:

  Tuo Mediterranean Couscous kuulostaa hyvältä!

 9. Jenni sanoo:

  Thai Green Curry kuulostaa hyvältä!

 10. Heidi sanoo:

  Primavera penne on suosikki! Mukana arvonnassa!

 11. Krista sanoo:

  Thai Green curry Rice & Quinoa

 12. Jessica sanoo:

  Thai Green Curry Rice & Quinoa :)

 13. Sanna sanoo:

  Tuo Mexican chili rice on ainoa, jota olen maistanut. Ja tykkäsin siitä paljon! Mukavan nopea ja simppeli, valmistus ei tosiaan kestä kauaa ja ruoka on silti tuoreen makuista kun sitä syö. Maistan muitakin kun on tarvis, aika harvoin onneksi nykyään niin kiire ettei ehtisi kotiruokaa tekemään. Nyt töiden alkaessa tilanne tulee muuttumaan, ja on turvauduttava valmiisiin ainakin toisinaan, jos kotiruokaa ei ole mukaan otettavaksi.

  Voisitko muuten Emilia kertoa meille lukijoillekin tuosta dieetistäsi? 10-15kg pudotettavaa istuu omalla vyötäröllä kuin liimattuna yrityksistä huolimatta, joten vinkit ois enemmän kuin tervetulleita.

 14. Maiju sanoo:

  Couscous, nam!

 15. Pm sanoo:

  Kaikki on varmasti hyviä, mutta pasta ois varmaankin mun suosikki. :)

 16. Heidi sanoo:

  Thai green curry

 17. Esssi sanoo:

  Mie en oo noita vielä koskaan maistanut, mutta voisin kuvitella primavera pennen olevan itselle mieluisin. (:

 18. Rose sanoo:

  Primavera penne kuulostaa hyvältä!

 19. Lode sanoo:

  Thai green curry rice kuulostai hyvältä :)

 20. Petri sanoo:

  Mexican Chili Rice on makuuni.

 21. Heli sanoo:

  Primavera penne!

 22. Suski sanoo:

  Primavera penne kuullostaa hyvältä

 23. Jasmiina Hoo sanoo:

  Thai Green Curry Rice & Quinoa

 24. Fiia sanoo:

  Thai green curry rice on varmasti eniten omaan makuun :)

 25. ReK sanoo:

  Primavera penne olisi varmaan eniten mun makuun.

 26. Helena sanoo:

  Thai green curry

 27. Primrose sanoo:

  Thai Green Curry Rice & Quinoa kuulostaa parhaalta!

 28. K sanoo:

  En oo näitä vielä päässyt maistamaan, mutta vauva-arkeen sopisivat erittäin hyvin! Green Curry Rice & Quinoa saattais olla vaikka lemppari, pitäisi kokeilla kaikkia :)

 29. Oona sanoo:

  Couscous on ehdottomasti lempparini valikoimasta!

 30. Emma s sanoo:

  Mexican chili rice :)

 31. Katja sanoo:

  Hmm… vaikea valinta, mutta ehkäpä Mexican chili rice.

 32. Liitu sanoo:

  En ole maistanut,mutta Mexican chili olisi varmaan mun ensimmäinen valinta maistamiseen. Kaikki kuulostavat hyviltä.

 33. Annika sanoo:

  Primavera penneä haluaisin kokeilla

 34. Taru sanoo:

  Mexican chili rice kuulostaa herkulliselta!

 35. Piia sanoo:

  Thai green curry olis best!

 36. Anni sanoo:

  Mexican Chili Rice on paras! :)

 37. Nekku sanoo:

  Suosikkia ei vielä ole, kun en ole maistanut!

 38. Resus sanoo:

  Mexican chili rice kuulostais parhaalta :)

 39. Sanna sanoo:

  Mexican chili rise

 40. Sarbba sanoo:

  Thai Green Curry Rice & Quinoa

 41. Sofia sanoo:

  Couscous, sluuurps!

 42. Suvi sanoo:

  Couscous voisi olla mun lemppari. Ainakin luulisin näin, koska en ole ikinä ennen maistanut näitä ja tuo vaikuttaisi hyvältä! :)

 43. Bambi sanoo:

  En ole maistanut. Maistaisin kaikki mielelläni :)

 44. Nellis sanoo:

  Couscous!

 45. Mari sanoo:

  Mexican chili rise

 46. J sanoo:

  Meditarrenian Couscous ois varmaan paras.

 47. Lotta sanoo:

  Thai Green Curry Rice & Quinoa :)

 48. Julia sanoo:

  Ehdottomasti Couscous! Mukana arvonnassa. :)

 49. Iina sanoo:

  Coucous odottaa kaapissa pääsyä tänään töihin evääksi. Turvaudun monesti näihin töissä, jollei kotoa ole jäänyt ruokaa yli :)

 50. Morsmaikku sanoo:

  Niin mahtavaa, että olet onnistunut dieetissä, näytät todella hyvältä :) yritä nauttia vielä järjestelyistä, vaikka kiire onkin. Kohta häät ovat jo ohi yhyy! Meillä häät 7.7, dieetti pahasti kesken. Epäsäännöllinen kolmivuorotyö sekoittaa ruokarytmin ja unohdan syödä. Tekisi hyvää saada tällaisia pikaisia hyviä ruokia kiireen keskelle ja avuksi painonpudotukseen :)

 51. Salla sanoo:

  Green curry!

 52. Pia sanoo:

  Riisi quinoa ehdottomasti

 53. Latu sanoo:

  Couscous on tehty vehnästä, eli on ihan samaa ainetta kun pasta…

 54. Mari sanoo:

  En ole maistanut. Olisi mukava kokeilla vaikka lounaaksi näin äippälomalla. :)

 55. Anni sanoo:

  Thai Green Curry Rice & Quinoa

 56. Tiia sanoo:

  Thai Green Curry Rice & quinoa!

 57. A sanoo:

  Mexican chili rice kuulostaa parhaimmalta.

 58. anna s. sanoo:

  Thai Green Curry Rice & Quinoa

 59. Marjut sanoo:

  Primavera penne vaikuttaa mielenkiintoiselta…

 60. mmar sanoo:

  Mexican Chili Rice on paras

 61. Airi sanoo:

  Primavera penne on hyvää.

 62. Henna Holappa sanoo:

  Thai Green Curry Rice & Quinoa.
  -Hyvää ja helppoa valmistaa
  -Edullinen ja ruokaisa
  -Ei tarvitse säilyttää kylmässä

 63. Sarkku sanoo:

  Thai Green Curry

 64. Kirsi L sanoo:

  Primavera penne olisi varmaan loistavaa

 65. Ann sanoo:

  Vou, aika siistiä, että oot pystyny jättään pastan pois! Noista Knorrin pömpeleistä nimenomaan Penne mun ehdoton suosikki! Kaikkia en toki ole edes maistanut, vaan kun yhden hyvän löytää, ni siihen tahtoo jäädä jumiin :D

 66. A sanoo:

  Thai green curry

 67. Mira sanoo:

  Mexican Chili Rice

 68. Hilppu sanoo:

  Primavera penne kuulostaa hyvältä!

 69. apple sanoo:

  Tuo Couscous-maku oli hyvä :)

 70. Jasmiina sanoo:

  Primavera penne :)

 71. Emma sanoo:

  En ole maistanut noita niin en osaa sanoa.. Mutta veikkaan että tykkäisin Thai green currysta! Oot muuten tosi nätti näissä kuvissa :)

 72. Elina sanoo:

  Primavera Penne kuulostaa ainakin hyvältä!

 73. Anni sanoo:

  Thai green curry!

 74. riikka sanoo:

  Haluaisin kokeilla!
  Näytät erittäin uoeelta!
  Hyvää hääpäivää!

Kommentoi