UUDET RUTIINIT JA PELASTAVA RUOKAKASSI

15.05.2018

Tämä postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Sannan ruokakassin kanssa.

Keneltäkään blogini lukijalta ei ole varmaan mennyt ohi, millainen aikataulu meillä nykyään on. Opiskelu ammattikorkeakoulussa, oma yritys, kaksi lasta, häät ja Topiaksen vuorotyö. Lienee sanomatta selvää, että ylimääräinen aika on tiukilla. Tähän rulettiin kun heittää vielä sen kolmen kuukauden saikun, niin on turha kuvitella löytävänsä aikaa mihinkään muuhun kuin välttämättömyyksiin.

Elokuussa 2016 meidän elämä muuttui kertaheitolla ihan täysin, kun minä aloitin töiden ohella täysipäiväisen opiskelun, ja Topias sai samana päivänä vuorotyön. Rauhallinen arki vaihtui yhdessä päivässä superkiireisiin ruuhkavuosiin.

Kun sain tiedon, että minut oli hyväksytty opiskelemaan, alettiin Topiaksen kanssa puhua meidän seuraavista vuosista. Silloin kun Ava oli vauva, Topias meni takaisin kouluun töiden ohella, ja minä olin sitten yksin kotona Avan kanssa suurimman osan ajasta. Nyt vuosia myöhemmin Topias oli heti sitä mieltä, että nyt on mun vuoro opiskella, ja saada kaikki irti siitä opiskelijakokemuksesta. Ja siihen kokemukseen kuuluu bileet ja approt, koko paketti. Topias lupasi ottaa vastuun kotihommista ja lapsista, jotta minä saan olla rauhassa opiskelija, ja siinä ohella tienata rahaa.

Ennen koulun aloitusta minä olen yleensä ollut meillä se, joka teki ruoan suurimman osan ajasta. Koulun aloitettuani musta tuli kuitenkin niin kiireinen, että tämän kahden vuoden aikana olen tehnyt ruokaa nyt ehkä kolme kertaa. Topias on ollut täysin lupauksensa mittainen ja valittamatta tehnyt kotitöitä parhaansa mukaan, eikä ole ärsyyntynyt siitä, että mulla ei oikein ole niihin aikaa. Täysin en voi kuitenkaan tätä kokkaamattomuutta laittaa kiiren piikkiin, nimittäin tästä on nyt vaan tullut mulle normi. Siinä missä ennen olin tottunut ruoanlaittoon ja ostosten tekemiseen, eikä se tuntunut missään sen enempää kuin vaikka hampaiden pesu, on ruoanlaitosta nyt tullut vaikeaa. Jotenkin on mukamas niin hankalaa aloittaa kokkaamista, kun siihen ei enää ole tottunut. Parissa vuodessa ehtii unohtaa paljon, ja ruoanlaitto ei enää ole osa rutiineitani.

Topias tosiaan tekee meillä melkein joka päivä ruokaa, ja välillä syödään tietenkin myös valmiita juttuja. Topiaksen ollessa iltavuorossa meillä syödään jotain ruokaa, mitä Topias on tehnyt aiemmin, mutta jos hän ei ole ehtinyt tehdä mitään, tai kaikki on jo syöty, syödään me lasten kanssa poikkeuksetta jotain valmista. Siis AINA, jos Topias ei ole kotona kokkaamassa. Nyt siellä joku vetää kauhuissaan henkeä, mutta kyllä, näin tässä on päässyt käymään. Nyt meillä on kuitenkin Topiaksen lisäksi todistetusti ainakin kerran myös perheen äiti tarttunut paistinpannuun, sillä minä tein eilen ruokaa!

Meille on tullut nyt viime viikolla ja tällä viikolla Sannan ruokakassi, ja kun tämän viikon kassi tuli eilen ja Topias oli iltavuorossa, aloin minä viime viikon ihanista resepteistä innostuneena selata reseptivihkoa ja päädyin tekemään meille kasvisenchiladoja.

Meille on ennenkin tullut monta kertaa Sannan ruokakassi, ja ollaan aina tykätty siitä kovasti. Ennen ollaan tutustuttu perhekassiin, mutta tällä kertaa meille tuli maukaskassi ja lasten suosikkikassi. Tykättiin molemmista tosi paljon, ja tuttuun tapaan saatiin meidän arkiruokaan vaihtelua supermaukkailla resepteillä, jotka eroavat meidän normaalista arkiruoasta! Ihanan helppo tapa saada vaihtelua ja varma ruoka pöytään, kun aineet löytyvät kotoa, ja voit valita herkullisilla kuvilla varustetuista lemppareista sopivan reseptin joka päivälle. Tykkään erityisesti siitä, että resepteistä selviää valmistamiseen kuluva aika, ja lasten suosikkikassissa oli paljon sellaisia juttuja, missä lapset itse voivat auttaa ruoanlaitossa.

Meillä syötiin tosiaan eilen kasvisenchiladoja, joiden tortillapohjat olivat kylläkin nyt vaihtuneet tortillaveneisiin, mutta tämä vaihdos oli oikeastaan vielä parempi, sillä lasten oli nyt helppo itse täyttää veneet enchiladatäytteellä! Meidän nirsot muksut olivat niin innoissaan, ottivat molemmat lisää, ja syömisen jälkeen vielä kehuivat, että oli niin hyvää ruokaa. En malta odottaa huomista, sillä tästä innostuneena yritän nyt päästä takaisin siihen kokkailumoodiin, ja aion tehdä huomenna tästä reseptivihkosesta löytyviä rapeita kalapuikkoja ja jogurttikastiketta!

Sannan ruokakassi on siis palvelu, joka toimittaa kotiovellesi reseptit ja raaka-aineet monipuoliseen kotiruokaan. Ruokakasseja on erikokoisia perheen koon ja illallisten määrän mukaan. Ruokakassin tuotteet ovat aina huolella valittuja ja kassissa käytetään aina kotimaista lihaa ja kananpoikaa, paljon kotimaisia kasviksia sesongin mukaan ja usein luomutuotteita. Tuontikasviksia käytetään monipuolisuuden takaamiseksi etenkin talvisin. Ruokakassit ovat suunniteltu niin, että hävikkiä ei synny, jos toteutat annokset reseptivihon mukaan. Neljän hengen perhekassin normaalihinta on 74 € ja kassi sisältää raaka-aineet ja reseptit kolmeen illalliseen. Valittavana on myös vegekassi, lasten suosikkikassi, maukaskassi ja gluteeniton perhekassi. Lisää infoa vaihtoehdoista ja niiden hinnoista löydät täältä.

Palvelu tilataan jatkuvana ja toimitus voi olla joko joka toiselle maanantaille tai joka maanantaille. Toimitusajankohta on klo 16.30-21.30 välisenä aikana. Ruokakassit toimitetaan katkeamattomassa kylmäketjussa, suoraan kotiovelle. Jos toimituksen aikaan ei ole kotona, ruokakassit jätetään ovelle ja asiasta ilmoitetaan tekstiviestillä tai puhelinsoitolla. Sannan ruokakassin sivuilla voi myös katsoa toimiiko palvelu omalla postinumeroalueella.

Nyt on loistava tilaisuus testata Sannan ruokakassia, sillä koodilla MUTSISON10 saat 31.5. asti 10€ alennusta ensimmäisestä tilauksesta! Alennuskoodi koskee siis vain uusia tilaajia. Lisäksi saan arpoa teille yhden ilmaisen Sannan ruokakassin! Olet mukana arvonnassa, kun kommentoit tähän postaukseen ja kerrot, millaisen päivän Sannan ruokakassi pelastaisi teidän perheessä. Minä ajattelin, että meillä pelastuu vain Topias ruoan miettimiseltä, mutta pelastuttiinkin koko perhe valmisruoan täyteisiltä iltavuoroviikoilta! Kilpailun säännöt löydät täältä.


78 Responses to “UUDET RUTIINIT JA PELASTAVA RUOKAKASSI”

 1. Maiju sanoo:

  Meillä kassi pelastaisi joskus ihan peruskiireisen arkipäivän :-)

 2. Maj sanoo:

  Itsekin opiskelen ja teen töitä. Ruokakassi pelastaisi sellaisen päivän (tai varmaan useammankin), kun on paljon töitä ja viimeisteltäviä kouluhommia, eikä jaksaisi miettiä mitä laittaisi ruoaksi.

 3. Ida sanoo:

  Sellaisen illan viikolla, kun on vaan koko ajan jotain menoa ja ohjelmaa. Silloin tuntuu äärimmäisen vaikealta alkaa keksiä että mitä sitä laittais, jolloin äärimmäisen helposti sortuu mäkkäriin….

 4. Tiia sanoo:

  Ruuanlaitto on tällä hetkellä minun vastuulla miehen ollessa töissä. Joten kassi helpottaisi meidän arkea kun kerranki voisin ottaa rennosti ilman suunniteltuja mitä syödään ja lisäksi helpottaisi paljon kun ruuat tulis ovelle, kun en näin raskaana ollessa enään yksin selviä isoista Kauppareissuista.

 5. Heini sanoo:

  Pelastaisi ehdottomasti kiireisen päivän, jossa olisi molemmilla aikuisilla työpäivä ja lasten harrastukset joita ennen pitäisi ehtiä syödäkin

 6. Jessica sanoo:

  Helpoittaisi meidän välillä niin kiireistä arkea :)

 7. Tui sanoo:

  Jee, kiva arvonta! Meille ruokakassi toisi vaihtelua ruokiin, erityisesti välillä jumiudumme samoihin helppoihin resepteihin ja olisi kiva kokeilla jotain uutta, kun kaikki ruoka-aineet tulisi reseptin kera kotiovelle.

 8. Mira sanoo:

  Arki-päivien kiireessä olisi pelastus.

 9. Satu sanoo:

  Ruokakassi olisi hyvä apu kiireisen arkiviikon keskellä. Erityisesti olisi kiva saada uusia ideoita ruokavalikoimaan, meillä syödään ihan liian usein samoja ruokia.

 10. Krista sanoo:

  Sellaisen päivän kun tullaan töistä ja tarhasta kiireellä kotiin ja jääkappi ammottaa tyhjyyttään

 11. 6tytönäiti sanoo:

  Pelastaisi kyllä todellakin tuollainen ruokakassi. Päivät on kiireisiä ja tuntuu et aina vaan samoja ruokia. Ois kiva kokeilla jotain uutta välillä :)

 12. Halina sanoo:

  Mukana! Mua kiinnostaisi tilata Sannan kassi, mutta opIskelijabudjetilla vähän hintava valitettavasti :/ Olisi kiva saada uusia ideoita ja raaka-aineita! Itse kiersin kans ekana vuonna parit approt, mutta nyt ne jo kyllästyttää :D teekkareilla ja yliopiston tiedekunnillla on yleensä parhaat bileet! Mutta en kyllä sanois, että niissä on mitään erityistä kokemista enää näin 25v ”aikuisena”, silloin 18v oli eri tilanne kun opiskeli ekaa kertaa :D opiskellessa parasta on kyllä ajanmäärä! Itse ehdin kevyesti tehdä töitä opintojen ohella, koska koulutusleikkaukset takaa sen, että kaikki mahdollinen on etänä hahah :D Ainakin tämä tilanne sosiaali- ja liiketaloudentutkinnoissa ja sama meno taitaa olla muuallakin. En tiedä miten tottuu taas 8h työpäiviin sitten joskus :D Moni lapsia omaava luokkakaveri sanoo, että ehtii olla paljon enemmän lasten kanssa nyt opiskeluaikana, varsinkin kun lomaajat on esim. Kesällä 3-4kk jolloin voi tehdä töitä, niin ettei tarvi sit koulun ohella tehdä :)

  Ps. Meillä kans mies aina kokkaa, koska on super hyvä kokki! Mä sitten leivon mieluummin :)

 13. Maria sanoo:

  Tämä olisi ihan paras meille kiireisen lapsiperhearkeen! Meillä mies ajaa vain autoa joten olisi huippua saada kassi ovelle ,miettimättä kauppaan lähdön vaikeutta.

 14. Lode sanoo:

  Pelastaisi tavallisen arkipäivän kun itse olen työllistetty pienen vauvan kanssa ja mies on töissä :)

 15. Lotta sanoo:

  Kiireisiin päiviin joihin mahtuu opiskelu, työ ja harrastukset sekä yks uhmaikäinen. :D Harmi kun palvelu on niin kallis, muuten tulisi varmasti käytettyä.

 16. Anu sanoo:

  Ruokakassi toisi helpotusta kiireiseen lapsiperhearkeen.

 17. Rita sanoo:

  Mukana! Kassi pelastaisi sen päivän, kun meen iltavuorosta suoraan suunnistusharkkoihin, viimeinen jauhelihakastiketippa on syöty eilen, mies tekemässä viisitoistatuntisen työpäivän kahta vikaa tuntia ja KARMIVA NÄLKÄ! Ei mikään pieni juttu siis. Pieni kassi, iso ilo!

 18. Pipsa sanoo:

  Mies tekee töissä pitkää päivää, olen yksin lasten kanssa kotona, selkeillä ohjeilla ja valmiilla aineilla synytyisi hyvä arkiruoka. Yleensä meiltä puuttuu aina jotain oleellista ruuista.

 19. Jutta sanoo:

  Ruokakassi pelastaisi kiireisen päivän ja sen kautta tulisi testattua uusia reseptejä! :)

 20. Krista sanoo:

  Kiireisiin arkipäiviin olisi ihan huippu! :)

 21. Rose sanoo:

  Ruokakassi pelastaisi juurikin töidentäyteisen päivän, jonka jälkeen on liian väsy lähteä kauppaan.

 22. Maiju sanoo:

  Ruokakassi pelastaisi sellaisen kiireisen arkipäivän, kun kauppareissulle ja ruoan miettimiselle ei vain riittäisi aikaa ja jaksamista!

 23. Janina sanoo:

  Pelastaisi kiireisen päivän, kun koulu, työ ja harrastukset vie aikaa.

 24. Emmi sanoo:

  Olen myös kolmivuorotyöläinen, aamua iltaa ja yötä. Mua stressaa se kun elämässäni ei ole minkäänlaista rutiinia töideni takia ja kaupassa käydään kun ehtii. Olisi niin mahtavaa saada tämä ruokakassi, valmiit reseptit ja uusia makuja!!

 25. Iida sanoo:

  Meillä kassi pelastaisi arjessa silloin kun ei vaan jaksaisi itse ruveta millään miettimään, että mitä ruokaa sitä tekisi niin voisi katsoa resepteistä vain jonkun (:

 26. Ira sanoo:

  Toisi helpotusta kahden vuorotyöläisen arkeen.

 27. Sera sanoo:

  Mukana! Kesätyöhön on hieman pitkä työmatka, joten ruokakassi antaisi aikaa muullekin kun kaupassakäynnille.

 28. Laura sanoo:

  Perusarkipäivän ruoan saisi tällä pelastettua!

 29. Mari sanoo:

  Ruuhkavuodet täälläkin, töistä aina hirveä kiire tekemään ruokaa, että ehtii joko itse jumppaan tai lapset harrastuksiin. Olisi kiva päästä kokeilemaan ruokakassia, koska ne ovat vain 4 henkilölle, niin 5 hengen perheenä en viitsi tilata maksullista ruokakassia kokeeksi ja todeta, että yksi perheen jäsen jäi ilman ruokaa. Väliinputoajia siis ollaan tässäkin. Kauan olen kyllä jo haaveillut tällaisesta palvelusta, mutta kehitettävää on palveluntarjoajan puolella perheen koon suhteen.

 30. Sofia sanoo:

  Ruokakassi pelastaisi sellaiset päivät, kun työvuoron jälkeen pitäisi vielä jaksaa viimeistellä gradua.

 31. Jepa sanoo:

  Meillä kassi pelastaisi sen päivän, kun kaikki ovat nukkuneet huonosti, kaikkia kiukuttaa ja energiaa ei ylimääräisiä löydy… :)

 32. Laura sanoo:

  Ruokakassi auttaisi niillä viikoilla, kun ei muka millään ehdi kunnon ruokaostoksille.

 33. Annak sanoo:

  Mulla on nykyään kans jotenkin hankala tehä ruokaa, mitään tuttuja ruokia ei jotenkin jaksa ja en keksi uusia hyviä reseptejä.. Ehkä tää tois kivaa vaihtelua ja saisin taas inspiraatiota kokkailuun

 34. Elina sanoo:

  Sekä minulla että avomiehelläni on tiedossa tänä kesänä paljon kiirettä töissä ja tulemme kumpikin tekemään tunnin pidempää päivää. Niinpä ruuanlaitolle ja kaupassakäynneille varattu aika tulee olemaan vähäisempää ja valmiista kassista ja reseptistä olisi varmasti suuri hyöty!

 35. Daniela sanoo:

  Ruokakassi tulisi kiireisessä arjessa todella tarpeeseen! Liian usein tulee ostettua jotain helppoa einesruokaa. Olisi ihana saada panostaa ruokaan myöskin kiireisenä.

 36. Minttu sanoo:

  Antaisi uusia makuja arkeen!

 37. Emiliaaaa sanoo:

  Ruokakassi pelastaisi ehdottomasti työpäivän jälkeisen väsymyksen miettiä mitä ruokaa tekisi!

 38. Anni sanoo:

  Meillä pelastaisi kahden vuorotyöläisen työpäivän, jolloin lisäksi vielä molemmilla harrastukset. Päivän päätteeksi molemmat ollaan yleensä väsyneitä, jolloin kaupastakin haetaan usein heräteostoksia… olisi tervetullut kokeilu!

 39. Elina sanoo:

  Itsellä alkaa ideat ruoan suhteen aika vähissä, joten kassi olis pelastus!!

 40. Linnea sanoo:

  Helpottaisi huomattavasti pikkulapsiperheen kesäpäivän, miehen ollessa pitkään töissä ei jaksaisi raahautua lasten kanssa ruokakauppaan. Sais nauttia kesäpäivistä kotona ilman stressiä ruuanlaitosta.

 41. Lily sanoo:

  Mukana arvonnassa :)

 42. Siru sanoo:

  Olis ihana ja helpottavaa :).. työpäivän jälkeen kun hakee lapset ja sitten kaupassa käynti nälissään on puuduttavaa!

 43. Maria sanoo:

  Olen aikaisemmin kuullut jo tästä palvelusta, mutten ole saanut aikaiseksi kokeilla, sillä se pelastaisi päivät jolloin ei vain jaksaisi miettiä että mitä kokkaisi.

 44. At sanoo:

  Kassi pelastaisi sellaisen päivän kun kuskaan yhtä eskariin, toista kerhoon ja vauva ei suostu nukkumaan :D

 45. Nimetön sanoo:

  Periaatteessa kiva, mutta kun ei loppuun asti kuitenkaan:
  On ensinnäkin mielestäni kovin kallis. Meillä ei olisi varaa syödä tuohon hintaan kovinkaan pitkään.
  Toiseksi tällä tyylillä ei kaupassakäynniltä välty kuitenkaan. Pakko siis käydä hakemassa joka tapauksessa kaupasta ”ne kaikki muut”: iltapalat, aamupalat, välipalat, pehmopaperit, pesuaineet, eväät ja vierasvarat. Miksei siis samalla ostaisi kaupasta niitä päivällisen ruokatarpeitakin?

 46. Elisa sanoo:

  Ruokakassi antaisi inspiraatiota ihan tavalliseen arkipäivään! Meidän perhe on jumittunut vaiheeseen, jossa kaupasta osaa hakea niitä samoja iänikuisia aineksia ja tehdä samoja ruokia viikosta toiseen.

 47. Jenni sanoo:

  Reilun kuukauden ikäisen vauvan vanhemmille kassi toisi kivaa helpotusta.

 48. Satuj sanoo:

  Sannan ruokakassi pelastaisi kurnivan vatsan tuplatyövuorojen jälkeen kun voimat ovat lopussa :)

 49. Jenna sanoo:

  Pelastaisi kaikki ne päivät, jolloin ei vaan jaksaisi miettiä, mitä tänään syötäisiin…

 50. Pm sanoo:

  Toi ois niin luksusta arkeen. Varmasti tehtäisi koko perhe porukalla kerrankin ruokaa ja syötäisi yhdessä. Aika sinkoilua täälläkin elo, ruuhkavuosien pyörteissä. :)

 51. Hilppu sanoo:

  Oi, ruokakassi pelastaisi kiireisen kotiäidin arkipäivän, kun mies on pitkään töissä ja mieleen ei tule muuta kuin ainaisen tylsät ja jo ”niin syödyt” arkiruuat. Inspiraatiota kaivattaisiin ja kovasti ruuanlaittoon, tämä olisi siihen superhyvä!

 52. Terhi sanoo:

  Aika perusarki-iltapäivä, kun kiirreessä haet lapset päiväkodista, jotta ehdit viedä heidät harrastuksiin, eikä todellakaan ole aikaa lähteä ruokakauppaan tai miettiä mitäs nyt kokkais.

 53. Aada sanoo:

  Sairastan masennusta ja kaupassa käyminen & ruuanlaitto vievät paljon energiaa, kuten kaikki muukin. Sannan ruokakassi helpottaisi & säästäisi energiaa opiskeluun / tmv. :)

 54. Greta sanoo:

  Tää niin pelastaisi meidän päivän! Oon viiden kuukauden ikäisen pojan äiti ja välillä päivät menee niin ettei kerkeä edes syödä. Tai jos kerkeisi niin kotona ei ole mitään mistä tehdä ruokaa

 55. Elina sanoo:

  Vegekassi pelastaisi meidän tulevan arjen, sillä saamme pian pienen tytön ja alkuviikkoina ajatukset ovat varmasti muualla kuin ruuanlaitossa!

 56. Oona sanoo:

  Meidän huushollissa ruokaa tekee pääosin minä ja usein sitä tulee syötyä valmista kiireen, töiden ja harrastusten vuoksi. Sannan ruokakassia olen jo pitkään halunnut kokeilla. Uskon, että pelastaisi meidän koko viikon :D

 57. Lisa Love sanoo:

  Tässä myös yksi töihin palannut emäntä joka ei pakastekalapuikkoja kummempaa ruokaa ehdi keksiä. Onnekseni paistamani kalapuikot ovat kuulemma maailman parhaita.

  Haluaisin hemmotella perhettäni.

 58. Annika sanoo:

  Ruokakassi helpottaisi tosi paljon! Parin kuukauden ikäisen vauvan ja alle kaksi vuotiaan taaperon äitinä välillä ruuan laittoon ei ole juurikaan aikaa, joten tää tulis todella tarpeeseen :)

 59. Lottae sanoo:

  Helpottaisi kovasti tavallista arkipäivää, kun työpäivän jälkeen ei millään jaksaisi mennä vielä kauppaan ja keksiä mitä syötäisiin.

 60. Jasmin sanoo:

  Kassi pelastaisi ”en vaan millään keksi mitä syödään” -päivän. Tai ”rahat on loppu, mutta pitää syödä jotain” -päivän. :D

 61. Eeva sanoo:

  Pelastaisi päivän pitkän työpäivän jälkeen, kun on niin väsy ettei jaksaisi kaupassa käydä saati miettiä reseptejä.

 62. Salla sanoo:

  Yh äidille arjen helpottamiseksi :)

 63. Niina sanoo:

  Olisi kiva kokeilla mutta meidän alueella ei ole mahdollista.valitettavasti.

 64. Sara sanoo:

  Pelastaisi kiireisen arkipäivän! Ja ei tarvitsi miettiä mitä ruokaa söisi :D

 65. Jemina sanoo:

  Ollaan nuori opiskelijapariskunta ja olis ihan mahtava helpotus rahatilanteen ja vähäisen ajan kannalta!

 66. Heini sanoo:

  Kyllä ruokakassi pelastaisi monena päivänä, kun ei tarvitsisi kiireessä käydä kaupassa ja koittaa keksiä mitä ruokaa laittaisi. Mä olen niin huono keksimään mitään vaihtelua ja tuntuu, että aina vaan tehdään niitä samoja ruokia.

 67. Mari sanoo:

  Ois kyl ihana kokeilla

 68. Emilia sanoo:

  Aika montakin kiireistä päivää pelastaisi meillä tuo Sannan ruokakassi. Meillä ei ole lapsia, mutta päätyö, yrityksen perustaminen, koirat ja harrastukset saavat arjesta kiireisen. Itse teen kaiken ruoan meidän taloudessa ja ruokakassin avulla voisi myös mieheni innostua ruoanlaitosta. Ensi viikolla esimerkiksi on useampia päiviä, kun ehdin vain kääntymään kotona töiden jälkeen ja jotakin pitäisi ehtiä syömään. Siihen lisättynä vielä ruokien suunnittelu ja kaupassa käyminen. Ruokakassi menee meillä ehdottomasti kokeiluun!

 69. Emilia sanoo:

  Ruokakassi pelastaisi arjen kiireen keskellä, siitä saisi uusia ideoita ruokiin, jotka liian usein ovat samoja sekä helpottaisi kaupassa käyntiä, ei tarvitsisi käydä niin usein ja miettiä mitä ruokaa laittaisi.

 70. Sanna sanoo:

  Pelastaisi arkipäivän kun tullaan väsyneinä töistä ja päiväkodista. Sen jälkeen kun on aina niin mahdottoman rankkaa lähteä heti kauppaan ja pää on tyhjä kun pitäisi miettiä mitä syödään.

 71. truonako sanoo:

  Ruotsissa asuessa tuli ilmeisesti saman yrityksen kassi ja pelasti kyllä todella paljon. Tosin kassissa oli viidelle päivälle ruoka. Ruuat olivat kyllä tosi hyviä ja oppi kyllä paljon ruuanlaitosta. Nykyään kassi helpottais paljon sen puolesta, että ei tarvisi käydä kaupassa niin usein, joten aikaa säästää paljon. Lisäks autoa en omista, niin kauppakäynnitkin helpottuis paljon, kun ei tarvi raahata niin paljon ruokaa kerralla.

 72. Hissu sanoo:

  mikäpä sen mukavampaa,kun joskus päästä hepommalla ainaisesta ruuanlaitosta.

 73. Camilla sanoo:

  Wow mikä ruokakassipalvelu huhhuijakkaa ihana! ♥
  Meillä perheenisä joutuu olemaan hankalissa työvuoroissa, mikä tarkoittaa sitä että äiti hoitaa nimittäin kaiken ruoanlaittoon liittyen…kuten kaikkeen muuhunkin huushollaamiseen heh.
  Ja kyllähän tällainen ruokakassi varmasti toisi jopa onnenkyyneleet silmänurkkaan kun meillä neljä nälkäistä lasta pidetään kylläinä ja ruokaa on loihdittava usein tarjolle! :)

 74. Liisa sanoo:

  Sannan ruokakassi pelastaisi sellaisen viikon kun miehellä on paljon iltavuoroja. Autottomana perheenä voisi olla muutenki tosi kätevä, joten olisi kiva saada kokeiluun viikoksi.

 75. Annika sanoo:

  Mulla on joka päivä vaikeuksia keksiä, mitä ruokaa laittaisin, joten ruokakassi resepteineen pelastaisi mut minä tahansa päivänä tästä pulmastani :D

 76. Eella sanoo:

  Perus arjen keskelle olisi kiva saada uusia ruokia kokeiluun:)

 77. Katri sanoo:

  Mun on jo pidempään tehnyt mieli kokeilla Sannan ruokakassia ja testata, helpottaisiko se meidän perheen arkirumbaa. Tässäpä olisi oivallinen tilaisuus :) Me emme sentään opiskele, mutta teemme täyttä viikkoa töissä, esikoinen on koulussa ja kuopus päiväkodissa. Eli sanoisin, että Sannan ruokakassi pelastaisi ihan peruspäivän ja niitähän vuodessa riittää :)

 78. Mira sanoo:

  kiireisen päivän

Kommentoi