HYVÄÄ VAPPUA!

30.04.2018

Aivan ihanaa vappua 2018 teille kaikille!


5 Responses to “HYVÄÄ VAPPUA!”

 1. Emilia sanoo:

  Heippa! Kommentti tulee vähän väärän postauksen alle, mutta ei se kai haittaa. Mulla on kamerana Olympus epl 8, ja objektiivina m.zuiko 25mm 1:1,8. Halusin kysyä vähän vinkkiä, että millaisia asetuksia suosittelisi

  • Emilia sanoo:

   t liikkuvan lapsen/vauvan kuvaamiseen sisällä, missä on suht valoisaa? Tuntuu, etten oikein löydä täydellistä tasapainoa manuaaliasetuksilla, varsinkaan, jos kohde liikkuu. Olen lukenut postauksesi, missä käsittelet näitä juttuja, mutta ajattelin kysäistä, jos sinulla olisi antaa oikein konkreettista vinkkiä. :)

   • Emilia Huttunen Emilia Huttunen sanoo:

    Itse laittaisin aukoksi 1.8, ja kokeilepa vaikka iso 800 ja suljin 1000 :) Jos on tarpeeksi valoa, niin laske isoa, ja nosta suljinnopeutta :)

 2. Riina sanoo:

  Tuleeko sulta sitä polttaripostausta? T. Inspiraatiota kaivataan

 3. Elina sanoo:

  Polttaripostausta odottelen minäkin kärsimättömänä! :)

Kommentoi