IHMEIDEN AIKA

17.04.2018

Shutter assistant: Iina

…ei ole ohi. Koskakohan olen viimeksi laittanut blogiin asukuvia? Ei mitään hajua! Mutta tässä niitä olisi, ihan vaan viime viikonlopun kunniaksi.

Viime viikonloppuna siis juhlittiin Inspiration Blog Awardseja, ja minäkin lähdin mukaan juhlimaan ensimmäistä kertaa vuosiin. Sen jälkeen, kun 2015 sain burnoutin ja sairastuin masennukseen, en ole käynyt enää missään gaaloissa, koska aloin kärsiä ahdistuksesta kaikenlaisissa tapahtumissa, joissa on paljon ihmisiä. Nyt sitten uskaltauduin ensimmäistä kertaa 2015 jälkeen lähtemään juhlimaan, ja onneksi lähdin, koska meillä oli niin kiva ilta! Topiaskin lähti mukaan, koska Otto ja Iina olivat molemmat menossa, ja Eve oli myös meidän seurana.

Jalat sattuivat koroilla seisomisesta aivan hulluna, mutta sekään ei pilannut meidän iltaa. Naureskeltiin tosin Iinan kanssa, että ollaan tultu vanhoiksi, kun bilettäminen jäi meille kakkossijalle, ja mieluummin hakeuduttiin sellaiseen nurkkaan, jossa pystyi juttelemaan, ja lähdettiin semiajoissa snägärin kautta nukkumaan, jotta jaksaa aamulla nousta. Mutta tultiin myös siihen tulokseen, että sehän on aika ihana juttu, että elämässä on niin paljon muuta tärkeää sisältöä, että juhliminen ei enää tunnu niin tärkeältä, vaikka se onkin hauskaa. Taidettiin olla joskus kahdelta Topiaksen kanssa sängyssä, ja silti aamulla olo tuntui satavuotiaalta.

Mulla on ollut laatikoissa monta vuotta odottamassa tuollaiset ihanat glittersomisteet, jotka irroitin eräästä vanhasta paidasta, joka meni rikki, ja olen kauan halunnut käyttää niitä jossain. Nyt mulle iski visio, ja löysin siihen täydellisesti sopivan bodyn ja hameen! Olin tosi tyytyväinen mun gaala-asuun ja se keräsikin paljon kehua. Asu oli mukava ja siinä oli juuri mulle sopivasti statementtia. Rintsikoitahan en harrasta, ja olo oli niin mukava asussa, joka hauskasti korosti sitä rintaliivittömyyttä.

Tämän ihanan tyllihameen löysin Vilasta, ja body on Ginatricotista. Ompelin tosin päänsuuta vähän uuteen malliin, koska se oli turhan avoinainen makuuni, enkä halunnut vilautella tissejäni kellekään, kun asuni idea oli juurikin huomion tuomisessa nänneihin, ilman oikeita nännejä. Kengät ovat New Look Wide Fit -mallistoa, ja sukkahousut Heistin, jota kehuinkin talvella teille.

Mulla ei kyllä ole mitään muuta paikkaa, jossa käyttäisin tätä bodya tällaisenaan, joten päädyn varmaan irroittamaan taas nämä glitterit, ja ehkä niille löytyy joskus vielä uusi käyttötapa. Tämä hame on kuitenkin uusi lempparivaatteeni, joten en malta odottaa, että pääsen käyttämään sitä taas.

Mitä tykkäätte ensimmäisistä asukuvista aaaaaikoihin?


8 Responses to “IHMEIDEN AIKA”

 1. A. sanoo:

  Asukuvista ei saa oikein selvää vastavalon takia? Olisi kiva nähdä miltä toi oikeasti näyttää…

 2. Moi sanoo:

  Moi! Asu on varmasti kiva, mutta näistä ”asukuvista” ei kyllä sitä valitettavasti näe, kun ovat niin ylivalottuneita :/ olisi ollut kiva saada lähikuvaa esim kengistä ja glittersomisteista sekä sellainen kokovartalokuva, jossa asu oikeasti näkyy, eikä viittä lähes samanlaista utuista kuvaa…

 3. Elli sanoo:

  Olis ollu kiva nähdä kunnon kuva sun mekosta ku ei noista nää kunnolla mitää! :)

 4. :) sanoo:

  Kauniita kuvia ja viimeinen on erittäin kaunis. :) Minua vaan häiritsee kuvissa tuo valo. Ei oikein saa kunnolla selvää. Rohkeasti vaan lisää asukuvia. Olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. <3

 5. Ee sanoo:

  Tosi kiva olis ollut nähdä vähän parempia ja tarkempia kuvia asusta, koska näyttäisi olevan oikein kaunis ja hyvin onnistunut kokonaisuus. Nyt ei vaan ikävästi saa näistä kuvista kauhean hyvää käsitystä. Juurikin nuo glitter-somistukset esimerkiksi kiinnostaisi ja olisi ollut kiva nähdä kunnolla, miten ne toteutit ja millaiset ne todella olivat.

  Ps. Olen tosi tosi paljon kaivannut sun asukuvia, koska sulla on hyvä tyyli ja samanmallinen vartalo kun mulla. Sulta sai aikoinana hyviä vinkkejä asuihin, joten lisää asukuvia olis jees ;)

 6. Heli sanoo:

  Asukuvista nämä kuvat eivät oikein mene, sillä asusta ei saa mitään selvää tuon valotuksen takia. Harmi, sillä näyttää kuitenkin kauniilta. Toivottavasti asusta olisi tulossa vielä parempia kuvia. :)

 7. Minnie sanoo:

  Hurjan kauniilta näytät! Sulla on kaunis vartalo, naisellinen ja tälläiset puvut vaan korostaa sitä. Sen verran edellisiä komppaan että ilman vastavaloa näkyisi tietty vielä paremmin.

 8. Mimi sanoo:

  Hyvin keksitty tuo glittersomiste :) Minusta se erottuu tarpeeksi hyvin kuvissa. Itse en uskalla olla ilman rintsikoita mekoissa, mutta sun päällä toimii hyvin ja somiste toimii, en edes huomannut että et käytä rintsikoita :) Ihanat värit, asussa :)

Kommentoi