ENSIMMÄINEN KOULUVIIKKO

08.09.2017

Huh mikä viikko. Olen ollut niin kiireinen, että kahden aiemmin sovitun kampanjan lisäksi en ole yksinkertaisesti ehtinyt postata mitään. Näistäkin toinen oli tehty jo aiemmin valmiiksi, ja toinen oli onneksi kuvattu jo kesällä. Koulu on virallisesta alkanut, ja pehmeästä alusta on turha haaveilla! Heti ekana päivänä lähdettiin täysillä kampanjasuunnittelun maailmaan, ja pitkän koulupäivän päätteeksi Taideakatemian Yö starttasi kunnolla. Teille, jotka ette muista, minä olen projektipäällikkönä Taideakatemian Yössä 2017. Iso, pelottava, jännittävä, upea homma, jonka parissa olen aivan täysin tämän syksyn. Työtunteja tulee reippaasti yli sen yhdessä projektissa sallitun 10 opintopisteen, mutta tästä tuleva kokemus on korvaamatonta. Mikäpä parempi tapa lähteä nyt toisena vuonna erikoistumaan proikkariksi kuin sukeltaa suoraan pää edellä syvään päähän ennen kuin erikoistumisopinnot ovat edes alkaneet! Olen tästä projektista todella innoissani, ja toivon että myös teistä mahdollisimman moni saapuu sitten marraskuun 9. päivä ihailemaan lopputulosta!

Mulla on ollut viime aikoina lukuisia palavereja ja vielä enemmän on tulossa. Yön ohella pitää keskittyä myös kouluun kunnolla ja hätkähdinkin keskiviikkona yhtäkkiä tajuamaan, että tässä on vielä se yksi tekijä sotkemassa yhtälöä. Ne HÄÄT. NE MENEE PÄÄLLEKKÄIN HARJOITTELUN KANSSA. En siis tajunnut yhtään ajatella tätä! Onneksi voin suorittaa nyt lyhyemmän harjoittelun ja tehdä sitten pidemmän kolmantena vuonna. Pitäisi vaan löytää paikka, joka suostuu ottamaan lyhyemmäksi ajaksi. Tai sitten paikka, joka pystyy joustamaan työajoissa niin, että voisin aloittaa harjoittelun jo maaliskuussa koulun ohella, kun sitten huhtikuussa tunnit loppuvat. Jos pääsisin aloittamaan jo maaliskuussa, voisin sitten toukokuussa vetäytyä ”kesälomalle” valmistelemaan häitä. Siis apua mitä kaikkea mä olen ottanut lautaselleni :D Tulevan vuoden aikana on kyllä proikkarintaidot kovassa testissä, kun pitäisi nää kaikki langat pitää siististi käsissä. Olen kipeästi assistentin tarpeessa, mutta budjetti ei anna kyllä periksi, kun ollaan hääsäästämisessäkin ihan jäljessä.

Ison tapahtuman tuottaminen, korkeakouluopiskelu, työ, oma yritys, kaksi lasta ja häät. Siinä on ihan tarpeeksi yhdelle ihmiselle :D Ymmärtänette, että marraskuuhun asti postaukseni tulevat varmasti olemaan lyhyttä sorttia. Pyrin kuitenkin mieluummin postaamaan useammin lyhyesti kuin sitten vaan muutaman kerran kuussa pitkästi.

Kaikki tsempit ja ristityt sormet ovat tarpeen tätä aikataulua katsellessa! Mutta en kylläkään valita, nämä kaikki jutut ovat sellaisia, mitä haluan täydellisen innoissani tehdä! Ja eihän elämä ole mitään, jos et vähän haasta itseäsi ;)

Ihanaa viikonloppua teille kaikille! <3

Ps. Anteeksi kuvitus, nämä Hair Mondossa nappaamani kuvat ovat ainoa puhelimestani löytyvä kuvamateriaali tältä viikolta. KIIRE. Heihei pidennykset! Mulla alkoi tyvi takkuuntua ja kävin Annakaisalla poistamassa keväällä laitetut sinetit, laitetaan uudet päähän, kunhan ehdin istahtaa pariksi tunniksi paikoilleen. Pituutta ei lähtenyt, kun pidennykset kerran olivat yhtä pitkät kuin oma hiukseni, mutta ai vitsi, kun tukka tuntuu niin hullun ohkaselta nyt. Pöh.


8 Responses to “ENSIMMÄINEN KOULUVIIKKO”

 1. Elli sanoo:

  Hei!
  Oletko miettinyt että hankkisit assistentin myös ns. Harjoittelijaksi? Eli samalla lailla kun sinä, ottaisit jonkun palkattomaan harjoitteluun esim medianomi koulutuksesta? En ole ihan varma mitkä säännöt näihin pätee, mutta voit varmasti ottaa oppilaitoksiin jne yhteyttä ja kysäistä :) en tiedäkyl ratkaiseeko tämä ongelmaa ja onko se edes mahdollista…..

  • Sanni sanoo:

   ammattikoulussahan voi opiskella ihan media-assistentiksi! Kai niilläkin on jotain harjoitteluja.. Tietty siitäkin tulee vähän työtä varmaan kun pitää täyttää arviointeja yms.

   • Emilia Huttunen Emilia Huttunen sanoo:

    No olen mä itseasiassa miettinyt asiaa! Oon miettinyt myös työkkärin työkokeilua ja palkkatukilaisia. Mutta ei oo oikein ollut aikaa lähteä selvittelemään asiaa :( joku media-alan tyyppi ois kyllä täykky, jos simmonen sais itse hyödynnettyä tän opintopisteinä, harjoitteluna, tai ihan vaan kokemuksen kannalta…

 2. Hei sanoo:

  Mä ainakin lukisin mielummin pari pidempää huolella tehtyä postausta, kun monta lyhyttä täytepostausta kuukaudessa.

  • Emilia Huttunen Emilia Huttunen sanoo:

   Mulla ei vaan valitettavasti ole ennen marraskuuta nyt aikaa istua alas niin pitkään, että ehtisin kirjoittaa pitkän postauksen :/ Koulu menee nyt edelle, mutta talvella sitten taas pääsee kirjoittamaan enemmän!

   • K sanoo:

    Toi edel. kommentoija varmaan meinasi sitä ehdottaa, että jos vaikka teet 10 postausta kuukaudessa ja ne on ”lyhyitä täyte postauksia”, niin tekisitkin vaikka vaan 4 postausta jotka olisi ”pidempää huolella tehtyä postausta”. Jos nyt käytät esim 9 tuntia kuukaudessa(aivan heitto päästä) ”10 lyhyen postaukasen” tekoon, niin käytätkin sen 9 tuntia ”4 pidemmän huolella tehdyn postauksen” tekoon. Osasinko selittää yhtään? Ja kaikki numerot on ihan heitetty nyt päästä, mulla ei oo mitn käryä montako postausta teet tai kauanko niihin menee. :) Ne oli vaan esimerkkejä, kun koitin selittää. Eli vähennät vaan määrää, niin laatu paranee :)

    • Hei sanoo:

     Nimenomaan näin tarkoitin, että laatu korvaa määrän.

     • S sanoo:

      Samaa mieltä teidän kanssa. Luen Emilia mielelläni sun blogia ja postauksia, mutta välillä kaipaan pidempiä ja sisältörikkaampia tekstejäsi, niihin on mukava uppoutua! Nykyään tekstisi eivät aina pääse alkua pidemmälle ja alkavat aina sillä, että pyydät anteeksi tekstin lyhyyttä/postauksiesi pientä määrää. Kaikki varmasti ymmärtävät, että sinulla on paljon tekemistä ja menoja, se on sallittua :) älä pyytele anteeksi, tämä on kuitenkin sinullekkin vapaaehtoista!

Kommentoi