YRITÄN

17.06.2017

Arvatkaas missä nämä kuvat on otettu? No minun uudelle studioni portaikossa! Laitan teille myöhemmin näytille myös kuvia ihan studion sisäpuolelta, mutta halusin vähän vilauttaa näitä kuvia, jotka nappasin Avasta äkkiä kotiin lähtiessämme, kun he tulivat mukaani käymään äidin uudella työpaikalla.

Aika moni varmaankin on seurannut jo valokuvausinstaani @emiliahuttunenphoto, ja sitä kautta kuullut, että mulla on nyt tämä uusi studio, ja aion ruveta käyttämään enemmän aikaa valokuvaukseen. Täällä en ole vielä kauheasti asiasta puhunut, kun mulla oli hankaluuksia domainin siirrossa ja uuden webhotellin järkkäilyssä, mutta pian saan toivottavasti uudet nettisivut liveksi! Instan kautta onkin tullut jo paljon varauspyyntöjä, vaikka mulla ei ole vielä mitään infoja esillä, joten toivottavasti tämä lähtee hyvin käyntiin, kun saan ne nettisivut valmiiksi!

Moni on varmasti huomannut myös sen, että mulla on nykyään paljon vähemmän kaupallisia kamppiksia blogissa. Olen lähtenyt nyt vain niihin lempparijuttuihin ja vähentänyt paljon kaupallisuuden määrää, jotta mulle jäisi enemmän aikaa valokuvaukseen. Tässä keväällä tosin aika on toistaiseksi mennyt lähinnä kaikkiin käytännön juttuihin, mutta vihdoin alkaa tuntua siltä, että asiat alkavat rullata, ja pian saa keskittyä ihan siihen kuvaamiseen.

En malta odottaa, että saan sivut kuntoon ja pääsen näyttämään teille kuviani! Ehkäpä voisin järjestää pitkästä aikaa ihan omakustanteisen arvonnankin, täytyy miettiä….. ;)

Nyt hyökkään takaisin hääkuvien pariin! Pian saan paketin lähtemään ihanalle hääparille, joiden häät kuvasin viime kuussa, ja seuraavaksi pitääkin sitten pureutua vauvakuviin. Ihanaa lauantai-iltaa kaikille!


One Response to “YRITÄN”

  1. Erica sanoo:

    Todella kauniita kuvia, super nätti tytär sinulla

Kommentoi