SE OIKEA (PUKU)

26.05.2017

Huh. Tänään koitti kauan odotettu, jännitetty ja kammottu päivä, kun olin hääpukuja sovittelemassa kahden kaasoni kanssa. Pelotti oikeasti tosi paljon, että näyttääkö mikään hyvältä mun päältä, ja että löydänkö mitään, mistä tykkään. Matkalla huomasin, että unohdin kihlasormukseni vessan kaappiin, kun riisuin sen kosteusvoidetta levittäessäni, ja siinä stressaantuneena tuli pieni itku, kun ajattelin, että tämä on nyt merkki siitä, että kaikki menee tänään pieleen. Nukuin pommiin, kulmakarvani eivät millään onnistuneet, yli puolet kaasoista joutuivat perumaan ja se sormuskin jäi. Liikkeeseen astuessani yritin vain näyttää joltain muulta kuin masentuneelta, mutta loppupeleissä meille tulikin aivan ihana sovituspäivä. Onneksi mulla oli nämä rakkaat mimmit tukena ja tuomareina!

Ajattelin ensin, että en laita blogiin ollenkaan kuvia itsestäni hääpuvuissa ennen häitä, vaan että sitten häiden jälkeen laittaisin kuvia myös muista sovittamistani puvuista, mutta nyt päädyin kuitenkin vilauttamaan teille vähän yhtä sovittamaani pukua, jota en kyllä valitse, vaikka se onkin aivan ihana ja juuri minun näköiseni. Leikkasin kuitenkin pääni pois näistä hääpukukuvista, koska mulla on sellainen ajatus, että en halua Topiaksen näkevän minua missään hääpuvussa ennen kuin kävelen alttarille. Halusin silti jakaa näitä sovitushetkiä vähän teidän kanssanne, eikä Topias muutenkaan ikinä lue blogiani, joten tällaisia ”päättömiä” sovituskuvia voisin laittaa enemmänkin vielä blogiin, sitten kun se oikea puku on ostettu.

Ja siitä oikeasta puheenollen, se muuten ehkä löytyi tänään. Sydän pamppaili, enkä saanut hymyä pyyhittyä kasvoiltani, ja nyt olen tuijottanut kuvia siitä puvusta ihan nonstoppina. En kuitenkaan osaa sanoa KYLLÄ! Siis ihan hirveän vaikeaa jotenkin nyt jo sitoutua yhteen pukuun, vaikka se tuntuu niin oikealta. Varaan nyt vielä uuden ajan sovittelemaan sitä yhtä ja ainoaa pukua, ja toivottavasti saisin siihen jonkun varmuuden. Iik. Alkaa tuntua niin hurjalta, kun häät lähestyvät kovaa vauhtia. Tässä sitä ollaan hääpuvussa. Ja ihan morsiamen näköisenä. En malta odottaa.


14 Responses to “SE OIKEA (PUKU)”

 1. Riikka sanoo:

  Wau!! Oot aivan upea ilmestys, sulee sopii ihan mahtavasti just ton mallinen puku! Noi muodot on täyttä lovee! :)

 2. Karoliina sanoo:

  Pakko sanoa että näytät tuossa aivan mahdottoman upealta! Toivottavasti siinä oikeassakin mekossa olis samantapanen malli, koska toi istuu sulle kun nenä päähän! :)

 3. Nelli sanoo:

  Apua, miten hyvältä toi puku näyttää sun päällä! Susta tulee varmasti upea morsian :)

 4. Marianna sanoo:

  Toi malli sopii sulle ihan superhyvin! Korostaa sun vartaloa just oikeista kohdista (:

 5. Norppa sanoo:

  Wau, mitkä kurvit! Tuo puku on ihan mieletön sun päällä!

 6. Elli sanoo:

  Herranjestas kuinka hyvältä sä tuutkaan näyttämään siinä oikeassa jos oot noin upea tässäkin mikä ei ilmeisesti ollut sun oma lemppari! Tää sopii sulle älyttömän hyvin, en malta oottaa että nähdään se oikea :)

 7. mimmu sanoo:

  Olet upea <3 paljon onnea ja menestystä teidän koko perheelle Emilia :) en malta odottaa, että saamme kuvia häistänne! Niistä tulee varmasti ihanat ja juuri teidän näköiset.

 8. Laura sanoo:

  Oi, tosi upea!! Näytät aivan upealta!!

 9. Camilla sanoo:

  Upea puku ja kroppa!

 10. Anonyymi sanoo:

  Ihan uskomattoman näköinen puku, upean kropan kyllä omistat!

 11. Sara S sanoo:

  Tuo on UPEA sun päällä, aivan ihana! Just sun kropalle tehty. Tuut näyttämään aivan hemmetin hyvältä hääpäivänä kun jo kerran näissäkin kuvissa näytät, oli mekko sit mikä tahansa!

 12. iida sanoo:

  Mikä kroppa!!

 13. katariina sanoo:

  voi kun näyttää hyvälle ❤️ mulla on kauhee jännitys oman hääpuvun suhteen.. häihin kohta enää kuukaus.. kun löysin sen, niin en saanut enää silmiä irti siitä mutt kun se on ollut mun päällä niin ei oo ollu kyllä noita kaikkien kuvailemia itsettunto onnellisuus tunteita. mulla on sellanen pelko etten näytä hääpäivänä tarpeeksi hyvälle siinä puvussa. En tiedä olisiko pitänyt kuitenkin sovittamassa useampaa pukua. voi toki olla että nänä on jotakin viime hetken panikointeja

 14. Aino sanoo:

  Vau! Näytät todella upealta! Tsemppiä häiden suunnitteluun. :)

Kommentoi