KÄSITTÄMÄTÖNTÄ TYYLIÄ JA TEHOA

21.12.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen rakastunut. Taas kerran. Rakkaussuhteeni ovat selkeästi tällaista parhaan uutuuden perässä juoksemista, mutta ei se mitään. Se on ihan okei olla korkeat standardit! Ja ne mulla todella on, etenkin kun olen toiminut ASUS Brand Ambassadorina ja päässyt tutustumaan kaikkiin upeisiin uutuuksiin. Joista uusin ja upein on Zenbook 3, eli tämä rakkauteni tuorein kohde. Nyt on siis luvassa viimeinen postaukseni tämän ASUSin ja Lifien kampanjan myötä!

Zenbook 3 on korvannut työpöydälläni ASUS Zenbook UX305CA -koneen, josta olen teille parikin kertaa kirjoittanut. Olen rakastanut konettani, enkä usko, että osaisin enää millään vaihtaa merkkiä, mutta jopa mallin vaihtaminen tuntui vaikealta. Olen todella merkki- ja malliuskollinen ja vierastan aina kaikkea uutta ja erilaista. Mutta Zenbook 3 herätti kyllä innostukseni heti, kun pääsin lukemaan kaikista sen upeista ominaisuuksista. ASUSista on tullut mulle todellakin sellainen bloggaajan tärkein kumppani ja olen oppinut vaatimaan tietokoneelta enemmän, kun ASUSiin vaihtamisen jälkeen olen päässyt näkemään, mitä tietokoneella voi olla tarjottavanaan.

Zenbook 3 todellakin vastaa kaikkiin läppäritarpeisiin. Se on pieni, siis PIENI, ihan älyttömän kevyt ja helppo kantaa mukana, mahtuu oikeesti joka paikkaan! Ensin tuo pieni koko arvelutti, koska mietin että näkeekö siitä näytöltä sitten enää edes mitään, mutta pääsin jossain kohtaa vertaamaan Zenbook 3:sta ja tätä Zenbook UX305CA:ta vierekkäin ja huomasin, että vaikka Zenbook 3 on huomattavasti pienempi, ei näytössä oikeasti ole suurta eroa. Zenbook 3 on niiiiin loppuunasti viimeistelty ja ajateltu, että siitä on laitettu ihan jokainen milli hyötykäyttöön. Se ei vie yhtään turhaa tilaa, se on täydellisen kompakti. Tuntuu hassulta ajatella, että näin pienessä pakkauksessa voi olla näin tehokas suoritin, mutta totta se vain on, sillä Zenbook 3 on myös tehokkaampi kuin edeltäjänsä.

Zenbook 3 ei ole vain paranneltu versio ASUSin muista koneista vaan se on täysin uudestaan alusta asti suunniteltu ja täydellisyyteen asti hiottu uudenlainen tietokone, uudenlaiselle tietokoneiden aikakaudelle.

Zenbook 3

…on vain 11,9 mm paksuinen
…on varustettu 2,1 mm reunoilla, joten näppäimistö on täysikokoinen
…sisältää neljän kaiuttimen äänentoistojärjestelmän
…tulee kolmessa värissä: valkokulta, syvänsininen ja kvartsinharmaa
…on valmistettu kevyemmästä, mutta 50% vahvemmasta metallista ja se painaa vain 910 grammaa
…on varustettu uusimmalla Intel Core i7 -suorittimella, jopa 16 Gt:n muistilla, supernopealla 1 Tt:n PCle Gen 3 SSD -levyllä ja innovatiivisella jäähdytysjärjestelmällä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valitsin itselleni tämän syvänsinisen/kultaisen koneen ja olen siihen aivan rakastunut. Nämä värit ovat niin tyylikkäät ja läppärini takuulla erottuu mustien ja harmaiden koneiden merestä. Jos siis onnistun spottaamaan sen sieltä, koska se on niin käsittämättömän kompakti. En malta odottaa, että koulun alkaessa tammikuussa saan vaihtaa koulureppuuni tämän Zenbook 3:sen. Se on niiiiin näppärä kaivaa repusta esiin, kun ei sitä edes tarvitse kaivaa vaan kunhan nappaat parilla sormella tästä kevyestä paketista kiinni. Koulurepustani tulee kevyempi, vaikka eihän tuo edellinen läppärinikään paljoa painanut, mutta Zenbook 3 on silti onnistuttu saamaan 300 grammaa kevyemmäksi.

Kotona sitten taas läppäri on saanut paikkansa työpöydältäni ja se toimii vielä tuota Zenbook UX305CA:takin paremmin tämän Asus MX27AQ -näyttöni kanssa. Ihan käsittämätöntä, että nyt kuvanlaatu on vieläkin parempi! Yhdessä tämä kone ja näyttö muodostavat mulle aivan täydellisen paketin. Näyttö oli alunperin ajateltu ihan vain sitä kuvankäsittelyä varten, mutta nyt olen huomannut koukuttuneeni siihen täysin. Esseen kirjoittaminen on saanut aivan uudet ulottuvuudet, kun voin pitää kaikki lähdemateriaalit koko ajan käsillä, eikä tarvitse selata ikkunasta toiseen.

En vain keksi Zenbook 3:sta mitään huonoa sanottavaa. Jos sulla on kone hakusessa niin tässä on täydellinen valinta! Oikeasti suorituskykyinen, nopea, kompakti, tyylikäs ja kevyt kone kulkee helposti mukana ja suoriutuu vaativampienkin ohjelmien pyörittämisestä. Näyttää erityisen hyvältä kuvissa….. ;) Sehän on se tietokoneen tärkein tehtävä, eikö? No mutta vitsi vitsi, on vaan niin hassun fiksua, että ASUS on älynnyt yhdistää tyylin ja todellisen laadun, kun ne tehokkaimmat tietokoneet eivät yleensä ole kovin nättejä. No, maailma selkeästi muuttuu! Muistetaanhan me pysyä muutoksessa mukana. 

Yhteistyössä ASUS


One Response to “KÄSITTÄMÄTÖNTÄ TYYLIÄ JA TEHOA”

  1. rosa sanoo:

    Apua miten ihana housupuku! Mistä?

Kommentoi