HELPOT LAHJAOSTOKSET JA LAHJAKORTTIARVONTA

09.12.2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oletteko ikinä olleet siinä tilanteessa, että viima tingassa pitäisi jonkun synttäreille lähtiessä vielä hankkia joku lahja, et tahtoisi viedä mitään turhaa, mutta et ole ihan varma, mitä sankari voisi haluta? Tai vaikka ihan ajoissakin lahjaa ostaessa, tahtoisit lahjan olevan mahdollisimman mieluinen, mutta et haluaisi kysyä sankarilta erikseen, mitä hän toivoo? Minä ainakin törmään tähän iiiiiihan jatkuvasti! Ja uskon, että niin törmää myös moni teistä, mutta toivottavasti tämä postaus nyt helpottaa jonkun joululahjaurakkaa ja kaikkia tulevaisuuden merkkipäiviä, sillä tässä Presentcard.fi by GoGift:in kampanjapostauksessa puhutaan SuperLahjakortista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SuperLahjakortti on Presentcard.fi -osoitteesta löytyvä lahjakorttivaihtoehto, jonka lahjaksi antamalla tämä lahjan saaja saa itse päättää yli sadan liikkeen ja elämyksen joukosta, mihin sen tahtoo käyttää. Tällä lahjalla ei todellakaan voi mennä pieleen! Enää ei tarvitse miettiä, mitä antaisi lahjaksi, tai että mihin liikkeeseen mieluiten kannattaisi ostaa lahjakortti, kun voit ostaa yhden lahjakortin, joka käy kaikkialle. En oikeasti keksi mitään liikettä, jota itse kaipaisin näiden kaikkien vaihtoehtojen sekaan. Ei vaan tule mieleen mitään, kun täällä tuntuu olevan jo kaikki! Tahtooko ystäväsi, sukulaisesi tai kuka tahansa tuttavasi juuri tällä hetkellä päästä ostamaan jonkun ihanan paidan vai säästääkö hän rahaa lomamatkaan vai pitäisikö hänen saada uusi hajuvesi? Ei sellaista aina tiedä, eikä tarvitsekaan tietää, koska SuperLahjakortilla hän voi ostaa ihan mitä haluaa. Jätä se päättämisen pulma lahjan saajalle! ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen itse saanut kerran jo ennen tätä kampanjaa SuperLahjakortin ja se oli aivan mahtavaa! Mietin silloin tovin, mutta päätin sitten lunastaa SuperLahjakortillani H&M:n lahjakortin, jonka käytin hyvillä mielin ihan vain itseeni. Lahjakorttien saaminen on ihanaa ja SuperLahjakortti oli erityisen ihana, koska se sai odotella ihan kaikessa rauhassa sähköpostissani arvokoodin muodossa, kunnes minulle tuli mieleen jotain, mihin tahdoin sen erityisesti käyttää. Tälle kampanjan myötä postissa saamalleni 50 euron SuperLahjakortille en vielä ole päättänyt sopivaa kohdetta, mutta vähän luulen sen päätyvän johonkin vaateliikkeeseen (kuten Vilalle, tai ehkä Zalandolle, tai jos kuitenkin BikBokiin, ei kun sittenkin Changelle), sillä vuosipäiväksi olisi kiva ostaa jotain uutta päälle! Toisaalta sitten taas me tarvitsisimme uuden telkkarin, joten ehkä sijoitankin sen Poweriin. Tai ehkä lähdetäänkin vuosipäiväksi kylpylään. Tai ehkä lähdetään purjehtimaan, golffaamaan, ajamaan ralliautoa, rinneautoilemaan tai jotain muuta yhtä kivaa! Kuten sanoin, valinnanvaikeus osuu tässä lahjan saajalle, mutta sehän on aika positiivinen ongelma. SuperLahjakortin jo aiemmin saaneena voin sanoa, että on kyllä oikeasti mieltä lämmittävä lahja, joka kertoo, että lahjan antaja oikeasti ajattelee sinua, koska tahtoo sinun saavan juuri mieleisesi lahjan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SuperLahjakortti on hirveän helppo ostaa, sillä sen saa helposti ostettua Presentcard.fi:n sivuille, joista sen voi tilata joko sähköisenä lahjakorttina sähköpostiin tai puhelimeen, tai postitse paperisena. Joka päivä, vuoden ympäri, kellon ympäri. Kaikkiin lähetyksiin voi myös liittää henkilökohtaisen tervehdyksen mukaan! Voit tilata minullakin kuvissa näkyvän kortin kaltaisen tervehdyksen valitsemallasi kuvalla, tai helposti lähettää lahjakortin suoraan saajan sähköpostiin, josta hän voi aktivoida sen saamallaan arvokoodilla. Omasta mielestäni hauska idea voisi olla myös askarrella itse pahvinen lahjakortti, johon kirjoitat omaan sähköpostiosoitteeseen tilatun arvokoodin, jos sinulla ei ole aikaa odottaa postissa saapuvaa lahjakorttia, mutta haluat antaa jotain konkreettista käteen. Lahjakortin voi netin lisäksi aktivoida myös puhelimitse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja nyt siihen arvontaan! Jotta joku teistä pääsee lahjakorttien makuun tässä vielä ennen joulua, arvotaan kaikkien tätä postausta kommentoineiden kesken yksi 50 euron SuperLahjakortti! Vastaa siis kommentissasi tähän kysymykseen: Mihin Presentcard.fi by GoGiftin liikkeistä/palveluista lunastaisit SuperLahjakortin? Arvonnan säännöt löytyvät täältä ja aikaa osallistua on 16.12. klo 20.00 asti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhteistyössä Presentcard.fi by GoGift


302 Responses to “HELPOT LAHJAOSTOKSET JA LAHJAKORTTIARVONTA”

 1. Ella Koskiranta sanoo:

  Lentomatka kustannuksiin on aina kiva saada vähän lisätukea; tulee pyrittyä lentämään Rakkaan luokse Saksaan mahdollisimman usein ja opiskelijabudjetilla säästäminen ei ihan kauhean nopeaan onnistu.

 2. Erika sanoo:

  Lahjakortti toimii kyllä varmasti ja jokainen saa mitä itse haluaa,hyvä idea !

 3. Venla sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin johonkin vaatekauppaan! :)

 4. Lode sanoo:

  Zalandoon tai kahvilahetkeen miehen kanssa :)

 5. Janni sanoo:

  Jonkinlainen elämyslahjakortti olisi mahtava!

 6. Elena sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin luultavasti johonkin vaateliikkeeseen, josta saa treenivaatteita. Esimerkiksi Stadiumiin tai Zalandolle.

 7. Emmi sanoo:

  Luultavasti menisi vaatteisiin.. tai ehkä sisustusjuttuihin.. meillä myös uuden telkkarin tarve eli saattais mennä siihenkin :)

 8. Vilma sanoo:

  Ääk, vaikea valita! Ehkä poweriin, uuden kännykän osto olisi meinaan edessä..

 9. H.A sanoo:

  H&M

 10. Anniina Grönberg sanoo:

  Lunastaisin johonkin vaateliikkeeseen, todennäköisesti kestosuosikkiini Vilaan :)

 11. johanna sanoo:

  Varmaan h&m mäkin ja lasten päällysvaatteisiin jotka menee uusintaan.. :-) tulis niin tarpeeseen.

 12. Mira sanoo:

  Lunastaisin varmaankin H&M:ään :)

 13. Jemppa sanoo:

  Ehdottomasti käyttäisin Vilaan! Ihan lempparivaatekauppa

 14. Susanna s sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin iittalan liikkeeseen uusiin laseihin mukavaa joulun odotusta sinulle ja koko perheelle

 15. Noora sanoo:

  Käyttäisin superlahjakortin, joko lippupalveluun tai ticketmasteriin. Sieltä ostaisin lipun johonkin ens kesän festareille.

 16. V sanoo:

  Zalandoon!

 17. Noora sanoo:

  Zalandolle käyttäisin ja vain itseeni!

 18. Alisa sanoo:

  Todennäköisesti käyttäisin lahjakortin vilaan.

 19. DD sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin Zalandoon!

 20. IRIS sanoo:

  Hei,

  Hyvältä kuulostaa tällainen lahjakortti… täytynee vihjata pukille, että tällainen olisi hyvä pukinkonttiin! Käyttäisin lahjakortin johonkin vaateliikkeeseen, luultavasti h&m:lle, josta opiskelijana voisi tuolla summalla ostaa vaikka mitä arkivaatteita :)

 21. jenny sanoo:

  Itse käyttäisin lahjakortin H&M:lle :-)

 22. veera sanoo:

  Lunastaisin lahjakortin varmaan Vilaan. Oon ite kaks kertaa saanut superlahjakortin lahjaksi ja oon kyllä aina tykännyt! :)

 23. Nelli sanoo:

  Olen saanut kerran tällaisen lahjakortin ja oli kyllä vaikea valita, että mihin lahjakortin käyttäisi, kun vaihtoehtoja on niiin monta! Mutta nyt jos voittaisin, ottaisin lahjakortin H&M:n, tarvitsisin itselleni uusia vaatteita, vanhat tiukat vaatteet ei enää oikein innosta.

 24. Milla sanoo:

  Varmaankin Zalandolle :)

 25. Jasmin sanoo:

  Lunastaisin lahjakortin Bikbokkiin tai Carlingsiin!

 26. Paula sanoo:

  Iittalan myymälään, jotta saisi astiaston valmiiksi.

 27. Merve sanoo:

  Ompas kiva idea, että lahjakortin voi käyttää mihin vain! Itse varmaankin käyttäisin lahjakortin johonkin hemmotteluun, eli jokin SPA tai sitten jokin elämys :) Nämä ovat mielestäni myös parhaimpia lahjaideoita, jos lahjan saajalla on jo kaikenmoista materiaa.

 28. Elma sanoo:

  Zalandoon :)

 29. maisa sanoo:

  Zalandolle! siellä on niin paljon eri vaihtoehtoja, mm. uudet farkut ja urheiluvaatteita olisi ostoslistalla…

 30. Annemari sanoo:

  Varmastikin Ticketmasteriin, sillä käyn paljon keikoilla. :)

 31. Jenna sanoo:

  Housuihin, en tiedä vielä minkä kaupan

 32. Henna sanoo:

  Kuulostaapa hyvältä tämä lahjakortti, mahtava idea! Tällä hetkellä käyttäisin lahjakortin varmaan juuri Poweriin, ja ostaisin joko miehelle jotain elektroniikkaa joululahjaksi tai äidilleni uuden kameran :)

 33. Mia sanoo:

  Onpa ihana keksintö! :) itse ostaisin zalandolle, sieltä löytyy aina jotain joko miehelle, lapselle tai itselle :P

 34. Kristiina Vuorinen sanoo:

  H&M:lle varmaan lähtisi :)

 35. Matilda sanoo:

  Zalandolle!

 36. Lottis sanoo:

  Ehkä johonkin vaateliikkeeseen. Tai Poweriin, yleiskone siintää haaveissa.

 37. Laura sanoo:

  Matkailua rakastavana käyttäisin lahjakortin varmaankin TravelLinkille :)

 38. Sanni sanoo:

  Zalandolle! :)

 39. Marika sanoo:

  Varmaankin zalandoon, koska siellä on niin paljon valikoimaa!

 40. Piiu sanoo:

  H&M

 41. Aino sanoo:

  Meikkiaddiktina lahjakortti menisi kyllä ehdottomasti Kicksiin, koska meikkejä ei voi olla koskaan liikaa! ;)

 42. Lotttta sanoo:

  Mahtava idea tämmönen lahjakortti! En oo ennen kuullutkaan. Johonkin vaateliikkeeseen lunastaisin SuperLahjakortin, aika varmasti Vilaan!:)

 43. jasmina sanoo:

  iittala tai finlayson varmastikin!

 44. Matty sanoo:

  Lunastaisin lahjan varmasti Iittalan liikkeeseen. Pitkään olen unelmoinut kastehelmi sarjasta ja tuolla summalla pääsisi hyvin alkuun astiaston keräilyssä!
  Tietenkin Vila tulee hyvänä kakkosena. Naisilla kun ei koskaan voi olla liikaa vaatteita tai valinnan varaa vaatekaapissa.

 45. Sanna sanoo:

  Ostaisin Iittalan myymälästä lisää ruokalautasia, sarjaa on pitänyt täydentää jo ainakin vuosi :)

 46. Nöpänder sanoo:

  Vero moda tai Cubus.

 47. Laurakp sanoo:

  Poweriin. Pienentäisin hieman kalliin kodinkoneen hintaa lahjakortilla.

 48. Anni sanoo:

  Tässä siis vastaus mitä ystävälle joululahjaksi. Itse käyttäisin tuon pitkään haaveilemaani uuteen tietokoneeseen jtn Poweriin.

 49. Rebekka sanoo:

  Laittaisin superlahjakorttini Poweriin, koska vanha puhelimeni alkaa vetelemään viimeisiään ja olisi kiva ostaa itselle joululahjaksi uusi tuollaisen avustuksen kera :D

 50. Juliaana sanoo:

  Lunastaisin superlahjakortin jonnekin vaateliikkeeseen

 51. Pimassou sanoo:

  Saattaisin käyttää Sealifeen :)

 52. Jessi sanoo:

  Ehdottomasti Timanttisille! Itselle olis korkea aika hommata joku ihana riipus tai kaulakoru mutku eihän sitä koskaan raaski..

 53. Janina sanoo:

  Varmaan h&m:lle tuon lahjakortin ottaisin, on meinaan hakusessa joulunpyhille jotkin ihanat jouluiset lakanat ja pehmoinen yöpuku!

 54. Sini Korkea sanoo:

  Iittalan lahjakortin lunastaisin

 55. Mira Hämäläinen sanoo:

  H&M:ään. Mun lemppari vaateliike josta löydän kaiken mitä haluan :)

 56. tiiu sanoo:

  Ehkä Zalandoon tai Vero Modaan.

 57. Riikka sanoo:

  Ihana juttu tää superlahjakortti! Antaisin lahjakortin siskolleni, jolle syntyi juuri kolmas lapsi ja hänen miehensä jäi työttömäksi. Rahat ovat tiukilla ja haluaisin, että hän voisi joskus hemmotella myös itseään.

 58. Anne sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin varmaan h&m ja erityisesti itselle tuleviin vaatteisiin. Sitä huomaa kolmen pienen kanssa että kaikki vaatehankinnat tulee tehtyä niille :D olis hyvä aika uudistaa omaakin kaappia.

 59. Jenni sanoo:

  Jyskistä ostaisin jotain kivaa kotiimme :)

 60. Pieta sanoo:

  Onpa kätevä idea! Pitänee testata, jos vaikka ei arpaonni suosisikaan. Jos suosii, niin käyttäisin CDON.comiin.

 61. Situ sanoo:

  Oli kyllä tosi hyviä vaihtoehtoja, mutta ehkä se ois veromoda tai zalando!

 62. Primrose sanoo:

  Aargh, ihan tuskallinen valinta!! Mun pitäis kuitenkin ostaa itselleni uusia vaatteita, joten ehkä sitten Zalandolle. Tai sitten jonnekin muualle. :D

 63. amanda sanoo:

  Lunastaisin varmasti ihan itselleni ja vielä yhteen lemppari vaatekaupoistani, – Bikbokiin!

 64. Marika sanoo:

  Varmaan johonkin vaateliikkeeseen, että saisin ostettua jotain kivaa vaihteeksi itselleni :)

 65. MinnaHenriikka sanoo:

  Vaikea valinta mutta veikkaisin, että valintani olisi Vila. Uusi mekko uudeksi vuodeksi olisi ihana :)

 66. Jenna sanoo:

  H&M:lle tai johonkin muuhun kauppaan, mistä saisin äitiyshousut. Alkaa omat housut puristamaan ja ois aika hankkia äitiyshousuy.

 67. sonjam sanoo:

  Haluaisin käyttää kortin elämyslahjaan, luultavimmin johonkin moottoriurheiluun. Vauhti kiehtoo mua ihan älyttömästi, ja toisekseen aika harvoin sitä tulee oikeasti pidettyä hauskaa, ihan varsinaisesti hauskanpitona.

 68. Anne-Maarit sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin H&M:lle :)

 69. Anu sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin ruokakauppaan tai veisin hellun ravintolaan syömään, koska 2 hengen opiskelijataloudessa ei oikein ole varaa elää muulla kuin puurolla ja makaroonilla. Olisi ihana kerrankin ostaa kaupasta jotain muuta, vaikka uunikasviksia ja kunnon pihvit :D

 70. Heidi N. sanoo:

  Ihana arvonta. Todennäköisesti käyttäisin lahjakortin Finlaysonille. Ja ihan vain ja ainoastaan itseäni varten! <3 Viimeiset vuoden päivät kun kaikki hankinnat kohdistuneet vain vauvaan.

 71. Milla sanoo:

  En ihan ymmärrä tämän lahjakortin ideaa, kun eikö sitten olisi sama antaa ihan rahaa? Mutta itse käyttäisin lahjakortin johonkin vaateliikkeeseen, kuten Vilaan! Vaatteita ei muuten oikein raaski ostaa, niin tällainen olisi siihen ihana!

 72. Henna sanoo:

  Finlaysonille! <3

 73. Sanna sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin experttiin! Uutta puhelinta olen katsellut pitkän aikaa ja lahjakortin avulla sen voisi hakea.

 74. Tiina K. sanoo:

  Varmaan Seppälään tai Cubukseen. Harkinnassa olisi myös H&M tms mistä saisi tyttärelle lahjaksi jotain kivaa. :)

 75. zirpale sanoo:

  Joku vaateliikkeistä, vaatekaappi ammottaa tyhjyyttään kun enimmäkseen tulee osteltua vain lastenvaatteita. Jos on pakko sanoa yksi, ehkä Vila.

 76. Henna sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin joko H&M tai VeroModaan. Kivoja vaatteita ei voi koskaan olla liikaa :P Tai ehkä voi, mutta niitä on kiva ostella :)

 77. 6tytönäiti sanoo:

  Kyllä lahjakortti menisi Zalandolle :)

 78. Emmi sanoo:

  Hm :)

 79. Mari sanoo:

  Change! Kohta 8kk imetystä takana ja todellakin tarvitsisin uudet HYVÄT liivit, jahka tämä maitobaarina olo pian päättyy.

 80. Elli sanoo:

  Zalandolle!

 81. MARJA-LIISA sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin varmaankin Rauhalahden kylpylälomaan

 82. Johannna sanoo:

  Käyttäisin sen varmaan bik bokiin :)

 83. klaara sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin varmaankin Suomalaiseen kirjakauppaan.
  Mukavaa joulun odotusta.

 84. Hantsu sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin luultavasti Jyskiin, uusiin petivaatteisiin :)

 85. Marianne sanoo:

  Sijoittaisin lahjakorttini Iiittalaan, koska haluaisin alkaa keräämään uutta astiastoa. :)

 86. Linda sanoo:

  Meinaa iskeä valinnanvaikeus, mutta varmaankin Iittalaan.

 87. mari sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin Iittalalla. Ostaisin kauan himoitsemani kastehelmi tarjoiluvadin

 88. Lotta sanoo:

  Lunastaisin aurinkomatkojen lahjakortin. Haluan viedä miehen ja pojan ekaa kertaa ulkomaille ja lahjakortti auttaisi siinä. :)

 89. Jonna sanoo:

  Itse lunastaisin lahjakortin H&M:lle tai muuhun liikkeeseen mistä löytyisi lapsille vaatetta :)

 90. Liisa sanoo:

  Lunastaisin SuperLahjakortin luultavasti Lippupalveluun, jotta pääsisi johonkin kivaan tapahtumaan :)

 91. Annamaija sanoo:

  Varmaankin ihan itseeni törsäisin. Ostaisin vaatteita pitkästä aikaa. Joten Vila, h&m tms. olisi kohde.

 92. Salla sanoo:

  Superlahjakortti menisi varmastikin H&M:lle :)

 93. Janita sanoo:

  Ehdottomasti Vilaan tai Iittalalle. Molemmissa ajattomia, tyylikkäitä ja ihania tuotteita :)

 94. Annanni sanoo:

  Käyttäisin sen Iittalaan

 95. Hanna sanoo:

  H&M:lle ottaisin :)

 96. Maisa sanoo:

  Onpahan mistä valita! :) Käyttäisin lahjakortin miellelläni Iittalaan tai H&M:ään. Kiva lahjaidea!

 97. Noora sanoo:

  Varmaan myös H&M -liikkeeseen tai muuhun vaateliikkeeseen niin saisi kevääksi uusia vaatteita! :-)

 98. veera sanoo:

  Oi kuullostaapa super fiksulta idealta! Ei tarvitse enää murehtia että mihin liikkeeseen sen lahjakortin hankkii! Mulla olis moniakin käyttökohteita varsinkin nyt, kun opinnot alkaa tammikuussa; vaatekaappia täytyis uudistaa, uutta asuntoa sisustaa ja kyllähän läppärillekkin olis käyttöö. Toisaalta vois olla paras vaihtoehto viettää kylpyläviikonloppua avomiehen kanssa…hmm. Vaikee valita :D. Luultavasti kuitenkin lunastaisin lahjakortin poweriin mistä saisin veljelle ostettua kauan toivomansa kauko-ohjattavan, mutta mihin mulla ei oo tällä hetkellä varaa muuten.

 99. Maimoi sanoo:

  Vila olisi oma valintani :) :)

 100. Milla sanoo:

  Iittalan liikkeeseen, Vilaan tai sittenki ihan vaik mäkkäriin Liikaa vaihtoehtoja

 101. Petu sanoo:

  Ehdottomasti kylpylälomaan. Ollaan sellaista suunniteltu perheen kesken jo pidemmän aikaa :)

 102. Manna sanoo:

  Johonkin vaateliikkeeseen!

 103. Aada sanoo:

  Iski valinnanvaikeus, tuolla on niin hirveesti kaikkea! Mutta jokin elämyskategoriasta ehdottomasti.

 104. Anni sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin esim h&m:lle :)

 105. Sanni sanoo:

  Johonkin vaateliikkeeseen (:

 106. Oonaa sanoo:

  Joku elämys miehen kanssa olisi mahtava!

 107. Tiia sanoo:

  Varmaankin johonkin elämykseen! :) Olipa hyvä kuulla tällaisesta lahjakortista, kun en ollut aiemmin koskaan kuullut!

 108. essiii sanoo:

  Urheiluvaatteisiin! Ihan mihin vaan mistä saa urheiluvaatteita! Tai ehkä sittenkin antaisin eteenpäin lahjaksi <3

 109. Kaisa sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin johonkin vaateliikkeeseen tai elämykseen!

 110. IidaK sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin itse changen myymälään. Pitkään jo haaveillu ostavani sieltä laadukkaat alusvaatteet, mutta envaan oo raskinu.

 111. Liisa sanoo:

  Iittalan myymälään tai Changeen!

 112. Henna sanoo:

  Käyttäisin luultavimmin johonkin vaateliikkeeseen

 113. Erika sanoo:

  Zalando tai hm :)

 114. Laura sanoo:

  Zalando!!

 115. Emilia sanoo:

  Todennäköisesti zalandoon. :)

 116. Amanda sanoo:

  Zalandoon ☺️

 117. Henna V. sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin johonkin elämykseen! :)

 118. Riinu sanoo:

  Käyttäisin luultavasti johonkin vaateliikkeeseen. Olisi kyllä aivan ihana voittaa tämmöinen!☺

 119. Anna sanoo:

  Johonkin vaateliikkeeseen tai kylpylään :)

 120. Mona sanoo:

  Travellink, avustuksena tulevaa syntymäpäivä reissuu ajatellen:)

 121. Johanna Ristimäki sanoo:

  Varmaan Zalandolle. Vois itselle ja lapsille hankkia vaatteita.

 122. Noora sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti koko perheen hyvinvointiin: uuteen kahvinkeittimeen! Hyvä kahvi, iloisemmat ja energisemmät vanhemmat! :D

 123. Jenna sanoo:

  Zalandolta vois löytyä itelle jotain kivaa :)

 124. Heidi sanoo:

  Johonkin vaateliikkeeseen!

 125. Sonja sanoo:

  Johonkin vaatekauppaan, luultavasti vilaan sen käyttäisin :)

 126. Maijjjju sanoo:

  Raaskisinkohan vihdoin sijoittaa itselleni jotain kivaa changelta.. tai sitten lapsille jotain vaatteita kuten aina :D

 127. Laura sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin johonkin vaateliikkeeseen tai vaateverkkokauppaa, ehkä Zalandolle. :)

 128. salli sanoo:

  Mukana .ompas kiva arvonta.

 129. Riikka sanoo:

  Hmmmm, vaikea valinta! Luulen, että valitsisin varman päälle ja päätyisin Zalandoon :)

 130. B sanoo:

  Luultavasti käyttäisin lahjakortin kylpylälomaan miehen kanssa Siitä ollaan haaveiltu jo pidempään.

 131. Nenna sanoo:

  ehdottomasti zalandoon ja ihan itselleni kengät ostaisi. Talvikenkulit niin tarkenee pihalla tytyn kanssa

 132. Laura sanoo:

  Käyttäisin käytännöllisesti omiin tai lasteni vaatteisiin, H&M :)

 133. Jenna sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin johonkin kylpylään tai sitten Iittalan myymälään josta hankkisin jo kauan himoitsemani aterimet.

 134. Mooni sanoo:

  Zalandosta shoppailisin kauan katselemani mekon itselleni ♡

 135. Taru sanoo:

  Uusi kello pitäisi hankkia, joten käyttäisin lahjakortin timanttiset liikkeeseen.

 136. Johannan sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti johonkin vaatekauppaan. En vain osaa päättää mihin niistä! Vaatekaappi kaipaisi uusimista kipeästi..

 137. Tinkerbell sanoo:

  Vaikea! Ehkä br lelu liike niin lapset sais valita mieluisen yhteisen lahjan esim lautapeli :)

 138. Tuumummi sanoo:

  Ticketmasterille käyttäisin, konserttilippuun.

 139. j sanoo:

  Iittalasta ostaisin itselle ja äidille jotain kivaa! :)

 140. Miia sanoo:

  Luultavasti käyttäisin Dinsko:n (kevätnilkkurit) tai Ticketmasteriin (joku hyvä konsertti!) :)

 141. Hippu sanoo:

  Zalandoon, sillä vaatteita tarvitsee ostaa perheelle vähän väliä ja Zalandolla on suuri valikoima eri tuotteita :)

 142. Paulina sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin Zalandoon, Nellylle tai johonkin elämykseen! :)

 143. Iida sanoo:

  Antaisin varmaankin lahjaksi/hankkisin lahjan. Tai sitten kävisin itselleni ostamassa jotakin kivaa pitkästä aikaa <3

 144. Luna sanoo:

  Johonkin elämystyyppiseen varmaankin ekana tulisi käytettyä. Kun vaihtoehtoja on monia, niin valintakin on kyllä vaikea.

 145. Rinske sanoo:

  Hotelli lahjakortti,isännälle antaisin vinkkinä..

 146. Anniina Salminen sanoo:

  H&m tai power! :)

 147. Heidi sanoo:

  Varmaankin H&M

 148. jutta sanoo:

  Johonki vaateliikkeeseen. :)

 149. Pia sanoo:

  Changelle! Iät ja ajat pitänyt käydä erikoisliikkeestä ostamassa uudet, istuvat rintsikat, mutta ehkä superlahjakortin avulla tulisi sekin hoidettua :)

 150. piitu sanoo:

  Ehkä Expertille tai johonkin vaateliikkeeseen

 151. Matleena sanoo:

  Uudet talvikengät olisi ostoslistalla, joten lahjakortin avulla saisi vähän enemmän valinnanvaraa.

 152. Maiju sanoo:

  Käyttäisin varmaan Zalandolle,uudet vaatteet tulisi todella tarpeeseen :)

 153. Iiris sanoo:

  Mulla menis lahjakortti Bikbokiin!:)

 154. Nellis sanoo:

  Ehkä vaatteisiin tai Ticketmasteriin menis lahjakorttini. Mukana :)

 155. Iida sanoo:

  Luultavasti antaisin lahjakortin poikaystävälle joululahjaksi, mutta jos itse raaskisin sen käyttää niin luultavasti johonkin vaatekauppaan, kuten BikBokiin :)

 156. satu sanoo:

  Vaatekauppaan

 157. Sallamari sanoo:

  Ihana idea tämmöinen! :) Mie ottaisin lahjakortin H&M. Sieltä löytyy vaatteita niin itselle, miehelle kuin keväällä syntyvälle vauvallekin.

 158. Jasmiina Hoo sanoo:

  Joko zalandoon tai poweriin! :)

 159. Jonna sanoo:

  Odottaisin että pääsen äitiysvaatteista eroon ja sen jälkeen käyttäisin lahjakortin Vilaan. Vaatekaappi kaipaa auttamattomasti päivitystä.

 160. Laura sanoo:

  Kyllä se aikalailla varmasti H&M:ään menisi minullakin! :)

 161. Blonette sanoo:

  Käyttäisin sen vaatteisiin, valitsisin tarkemmim liikkeen sen mukaan mistä löytyis kivoimmat jutut sillä hetkellä :)

 162. Baa sanoo:

  Timanttiset!!

 163. Anni sanoo:

  Vaikea valinta, mutta vilaan :)

 164. Kaisu sanoo:

  Jotain hemmottelua itselle… ;)

 165. Anna sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin vaatteisiin! :)

 166. Enska sanoo:

  Elämyslahja miehelle olis ihana antaa!!

 167. Jepa sanoo:

  Käyttäisin museokortin hankintaan, siitä olisi iloa pitkäksi aikaa!! :)

 168. Memmi sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin johonkin vaateliikkeeseen ja shoppailisin itselleni kerrankin hyvällä omatunnolla vaatteita eikä aina vaan lapsille :)

 169. Sanna sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin vaatteisiin, ja luultavimmin vilaan :)

 170. INeMa sanoo:

  Vaikea valita, mut käyttäisin varmaan johonkin elämykseen, vaikkapa kylpylään.

 171. Veera sanoo:

  Itse käyttäisin sen johonkin liikkeeseen, josta voisin ostaa joululahjoja läheisilleni. Toisi niiiin paljon helpotusta tuollainen lahjakortti, opiskelijabudjetista kun on niin kovin vaikeaa ainakaan mitään kovin arvokkaita lahjoja hankkia…

 172. Satu Klooti sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin luultavimmin Nellyyn tai Change lingerieen :)

 173. Mari sanoo:

  Luultavasti johonkin vaateliikkeesren

 174. heidi sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin johonkin vaatekauppaan:)

 175. Annak sanoo:

  Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin Iittalaan, lautasille on nimittäin tarvetta! Eläm parilla lautasella ja kertiksillä tällä hetkellä :D

 176. j3nni sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin hotelliyöpymiseen kevään Levin reissulla, niin ei tarvitsisi ajaa koko matkaa kerralla. Vai ostaisinko sittenkin jotain kivaa toppavaatetta itselle…

 177. Eeva sanoo:

  Zalandolta tilaisin vaatteita

 178. Salome sanoo:

  Zalandoon menisi mun oma!

 179. Ritva sanoo:

  Johonkin vaateliikkeeseen käyttäisin. Tulee tosiaan aina hankittua lapsille kaikkea eikä raaski itselle ostaa.

 180. Jenni sanoo:

  Stadiumiin koululaisten uusiin vaatteisiin

 181. Katja sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin joko changelle tai matkustamiseen! :) ei millään osaa sanoa kumman noista valitsis.

 182. PM sanoo:

  H&M :)

 183. Essi sanoo:

  Varmaan H&M :)

 184. Ulla sanoo:

  Varmaankin hankkisin repun itselleni.

 185. miiukka sanoo:

  ehdottomasti Zalandoon tai muuhun vaatekauppaan! :)

 186. Sanni sanoo:

  En heti tässä nyt liikettä osaisi valita, mutta tiedän että käyttäisin lahjakortin itseeni. Ostaisin itselleni joululahjan, sillä vuodet ovat opettaneet että jos haluan lahjan saada, hankin sen itse itselleni :)

 187. Anna sanoo:

  Lahjakortin käyttäisin plantageniin,tarvetta uusille viherkasveille.

 188. Henna sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin itseeni, kolmen lapsen äitinä harvoin tulee ostettua itselle mitään kun lapset menevät aina edelle. Käyttäisin sen joko vaateliikkeeseen, Iittala Storen tai veisin mieheni syömään ihan vain kahdestaan ilman lapsia.

 189. Paula sanoo:

  Kyllä menis niinkin tylsästi kuin henkkamaukalle. Kaikki oleskeluasut (ja toki muutkin vaatteet, mutta uusien lököasujen osto ei oo prioriteetti nro1 ) tippuu päältä elämänmuutoksen myötä ja tuo summa auttaisi kovasti ☺

 190. Nonnuska sanoo:

  Olisi ihana saada uusia vaatteita Vilasta, koska siellä vaan on niin mun tyylisiä vaatteita Oma tyyli ja vaatekoko on tällä hetkellä pikkusen hukassa kahden raskauden jäljiltä

 191. KR sanoo:

  Itse käyttäisin kultajouseen ja hankkisin Kalevala Korun Pahan piiskat suojelemaan pahalta. Suojelu tulisi tarpeeseen näin huono-onniselle :’D

 192. JennaO sanoo:

  Tahtoisin lahjakortin Zalandolle! :)

 193. Emilia sanoo:

  Minä ostaisin lomavaatteita Zalandolta, koska ollaan lähdössä talvell matkalle! :)

 194. Helena sanoo:

  Varmaan käyttäisin johonkin elämykseen :)

 195. Jade sanoo:

  Ehkäpä H&M :)

 196. Katriina sanoo:

  Varmaankin joihinkin vauvantarvikkeisiin tai -vaatteisiin!:)

 197. Anniina sanoo:

  Poweriin ! Uusi imuri meidän tarveis ostaa ja kun me halutaan oikeasti hyvä niin ne myös maksaa, joten tähän käyttäisin lahjakortin.

 198. Heidi sanoo:

  Vaikea sanoa tältä seisomalta,mihin lahjakortin käyttäisin..todnäk bik bok tms vaateliike. :)

 199. Iria sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin johonkin vaateliikkeeseen, josta saisi uuden toppatakin.

 200. Milja sanoo:

  Johonkin vaateliikkeeseen, tai sitten lapsettomaan lomaan miehen kanssa

 201. Anna-Leena sanoo:

  Zalandolle! :)

 202. Tiia sanoo:

  Kiva lahjaidea! Käyttäisin itse varmaan johonkin huonekaluliikkeeseen, esim. Jyskiin ja ostaisin uuden maton.

 203. Jasmin sanoo:

  Varmaankin h&m olisi se liike, saisi vihdoin tarpeellisia vaatteita itselle ja poikaystävälle kun köyhänä opiskelijana ei ole varaa.

 204. mira k sanoo:

  lunastaisin lahjakortin Zalandolle, sillä se on vaan vuodesta toiseen lempparinettikauppani, sieltä saa niin monipuolisesti eri merkkejä :)

 205. Maiju sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin luultavasti vaatteisiin, ehkä H&M:lle, Zalandoon tai Vilaan. Tai ehkä sittenkin sisustusjuttuihin.. :D

 206. Nea sanoo:

  Iittala :)

 207. Laura sanoo:

  Luultavasti lunastaisin zalandon/hm lahjakortin ja ihan itseeni voisen sen tuhlata kokonaan. Tuntuu että minulla ei ole vaatekaapissa enää mitään käyttökelpoista ja tarvitsisin todella paljon joko uusia rintsikoita tai paitoja, esim.villapaitoja en omista tällä hetkellä yhtäkään! :D

 208. Liisa sanoo:

  Ehdottomasti Robert’ s coffeen kanvitastingiin! Vanhempani ovat hulluja kahvinystäviä joten tuollainen olisi mahtava lahja heille, jos raaskim siitä itse luopua heh!

 209. sallamari sanoo:

  käyttäisin lahjakortin zalandolle :)

 210. Lime88 sanoo:

  Ihana lahjakortti! Käyttäisin sen vaatteisiin tai mahdollisesti iittalaan

 211. satuli sanoo:

  Luultavasti menisi zalandoon tai h&m vaatteisiin! :)

 212. Lake sanoo:

  Antaisin lahjakortin äidille joululahjaksi koska äiti ansaitsee vain parasta :) luulen että hän käyttäisi sen esim zalando verkkokauppaan!

 213. Viivi sanoo:

  Zalandoon! :)

 214. Heidi Paalonen sanoo:

  Zalandoon! =)

 215. Minna sanoo:

  Käyttäisin kortin johonkin, mistä saisi urheiluvaatteita tai antaisin kortin kummilapselleni :)

 216. Greetta sanoo:

  Itse käyttäisin lahjakortin joko Iittalaan tai Kicksiin.

 217. Helena sanoo:

  Minäkin kyllä kuluttaisin tämän Zalandolle! Opiskelija olen ja yleensä täytyy kaikki vaatteet katella vaan kirppareilta. Oispa ihana kerranki päästä hemmottelemaan itseä oikeen kunnolla! :)

 218. Ninni sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin varmaankin zalandoon tai hm:lle.

 219. Päivi sanoo:

  Ehdottomasti johonkin vaatekauppaan, todennäköisesti H&M:lle omia ja lapsen vaateostoksia varten.. :)

 220. Amanda Jessika K sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin Plantageniin, joulukuusen ostoon!! Rakennetaan ensimmäistä yhteistä ”vain meidän” joulua avomieheni kanssa ja aito kuusi kuuluisi siihen ehdottomasti. Olin positiivisesti yllättynyt kun Plantagen löytyi valikoimasta :)!

 221. Sanniii sanoo:

  Ehdottomasti käyttäisin joko zalandoon sieltä katsoisin miehelle joululahjaksi jotain vaatteita tai lapselle lisää leluja lelukauppa toys”r”us sista.

 222. Janna sanoo:

  Kyllä lahjakortti menisi omalle murulle ❤️

 223. Sanja sanoo:

  VALINNANVAIKEUS! :D Itse luultavasti käyttäisin johonkin reissuun liittyvään… eli joko majoitus/ruokailu. Meillä on tarkoitus lähteä ensimmäiselle oman perheen minilomalle hiihtolomalla ja tää lahjakortti kyllä tukisi meidän budjettia oikein kivasti.

  Tai sitten, voitaisiinhan me toki käydä miehen kanssa ravintolassa syömässä – aivan kahdestaan… viimeksi näin tapahtui öö, reilu 3v sitten. Olisi jo aika.

  Vaihtoehtona olis myös ottaa lahjakortti Motonettiin, voisin sen antaa miehelle syntymäpäivälahjaksi.

  On kyllä huikee valikoima palveluja, jokaiselle jotakin!

 224. Laura T. sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin mitä luultavimmim Iittalaan. :)

 225. Mira sanoo:

  Todella hyvä idea! Itse käyttäisin lahjakortin varmaan johonkin vaatekauppaan :) ehkä Zalandolle!

 226. saara sanoo:

  Zalandoon käyttäisin!

 227. Eijak sanoo:

  Vaateostoksiin menisi. Lapset ottaneet kasvupyrähdyksen ja kaikki käymässä pieneksi.

 228. Heli sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin johonkin vaatekauppan ja ostaisin itselleni ensimmäistä kertaa tälle vuodelle muutakin kuin äitiysvaatteita. :)

 229. Viivi sanoo:

  Käyttäisin ehdottomasti lahjakortin johonkin hemmottelu juttuun minulle ja miehelleni. Ehkä joku hotelliyö tms :-)

 230. Emilia sanoo:

  Timanttiset. Itselle lahjaksi jotain ihanaa

 231. amalia sanoo:

  H&m

 232. Mira sanoo:

  johonkin elämykseen :)

 233. Salla sanoo:

  Changeen, pitäisi saada morsiuspuvun alle kunnon alusvaatteet ; )

 234. Krista sanoo:

  Käyttäisin lentoihin tai golfiin!

 235. Aleksandra K sanoo:

  Vaikea keksiä lahjakorttia. Rakastaisun saada kortin vaikkapa johonkin kauppaan josta saisi tarvikkeita cosplayhin tai joku peli kauppa olisi mukava tai elektroniikka kauppa… Liian vaikeaa

 236. Liisukka sanoo:

  Ottaisin Iittalan tai KappAhl:n lajakortin.

 237. Heli sanoo:

  Superlahjakortt oli itselle ihan uusi juttu, aivan mielettömän hyvä lahjaidea! itse käyttäisin lahjakortin zalandoon.

 238. MR sanoo:

  Jonnekin vaatekauppaan, esim. Cubukseen!

 239. Ipe sanoo:

  Zalando ja stadium!

 240. heini sanoo:

  Lahjakortin käyttäisin Zalandoon tai vaihtoehtoisesti johonkin hierontaan :)

 241. Emilia sanoo:

  Kyllä tää opiskelija-matkustelija käyttäisi ehdottomasti matkakuluja pienentämään!

 242. Satu sanoo:

  Johonkin hemmotteluhoitoon :)

 243. Ida sanoo:

  Vaatteita varmaan ostaisin, zalandolta varmasti sieltä löytyy aina niin kivoja

 244. Taru sanoo:

  Käyttäisin varmaan H&M joko äitiysvaatteisiin tai kevätvauvan vaatteisiin.

 245. Anni sanoo:

  Zalandoon käyttäisin, uusia vaatteita tarvitsisi kipeästi :)

 246. Tiina sanoo:

  Vero Modaan tai Vilaan!

 247. Jessica sanoo:

  Mä käyttäisin Vilaan, koska vaatekaapissa liian vähän käyttökelpoista

 248. Maria sanoo:

  Taitaisi mennä joko iittalan liikkeeseen tai zalandolle :)

 249. krista sanoo:

  H&M:n menisi, sieltä näppärä ostaa koko perheelle vaatteita.

 250. Alina sanoo:

  Zalandolle ja ostaisin koulurepun, sillä tammikuussa alkaa kauan haaveena olleet opiskelut ! :)

 251. Auber sanoo:

  Zalandoon, tarvin uudet farkut, neuleen ja alusasuja.

 252. Hennajenniina sanoo:

  H&M koska sieltä löydän itselleni helposti sopivaa vaatetta.

 253. Peppi sanoo:

  Antaisin sen lahjaksi jos voitan, tammikuussa on vaimon synttärit. 30 vuotta tulee ikää.

 254. Maria sanoo:

  Iittalaan ja kauan ollut haaveena taika sarjan pikku kulhot. Tai changeen kun urheiluliivit pitäisi uusia….. jos ei arpaonni osu, toivottavasti joulupukki kuuli lahjatoiveeni.

 255. Satu sanoo:

  Mahtava idea! Käyttäisin lahjakortin urheiluliikkeeseen.

 256. Leila sanoo:

  Kylpylähemmotteluun menisi lahjakortti!

 257. A sanoo:

  Varmaankin hm tai cubus :)

 258. AnnaV sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin luultavasti vaatteisiin! Varmaankin Zalandoon koska siellä on ihan lemppari valikoima!

 259. Oona sanoo:

  Mahtava idea, täytyy pistää harkintaan. Lahjakortti tulisi käytettyä luultavammin Finlaysoniin tai mihin se olisi käyttäjän mielestä tarpeellisin, sillä antaisin lahjakortin vanhemmilleni joululahjaksi.

 260. Eerika sanoo:

  Kiva idea! Varmaan Zalandolle, ostaisin uuden talvitakin :)

 261. Petra sanoo:

  Power ois mun valinta :)

 262. sofia sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin varmaankin johonkin vaateliikkeeseen :)

 263. sarappa sanoo:

  Veisin ystävät syömään

 264. Henna sanoo:

  Todennäköisesti käyttäisin johonkin vaateliikkeeseen. :)

 265. Emmi sanoo:

  Hmm käyttäisin varmaaan vaatekauppaan, en ole pitkään aikaan ostanut itselleni mitään! Olisi parasta saada ostaa just sitä mitä haluaa mistä haluaa!

 266. minna sanoo:

  Varmaan joku vaateliike tulis valittua

 267. Jasmin sanoo:

  Uusi telkkari olisi ajankohtainen,joten power tai expert :)

 268. Henna sanoo:

  Ottaisin lahjakortin johonkin vaateliikkeeseen, esim. Vilaan :)

 269. Sormusta vailla sanoo:

  Timanttisille haluaisin lahjakortin. Sen avulla voisi kosinnasta tulla ajankohtaista ;)

 270. sarita sanoo:

  Stadiumille, tietäisin jo mihin käyttäisin!

 271. Maija sanoo:

  Vaikea päättää, mutta varmaan käyttäisin sen vaatteisiin, lahjakorteilla on niin kiva hankkia jotain mitä normaalisti tulee hankittua harvemmin.

 272. Mervi sanoo:

  Valintani olisi Change!

 273. ansu88 sanoo:

  Luultavasti Zalandoon.

 274. Sofia sanoo:

  Kyllä se varmaan Stadiumiin tai Fitnesstukkuun menisi :)

 275. Jenna sanoo:

  Iittala!!

 276. ese sanoo:

  Äkkiseltään sanoisin että Stadiumiin.

 277. Anna sanoo:

  Zalandolle varmaan käyttäisin:)

 278. Nina sanoo:

  Varmaan Name it:ille ottaisin lahjakortin ellen sitten heittäytyisi hurjaksi ja ostaisinkin joskus jotain itselleni eli joku naistenvaatekauppa olisi myös mahdollinen :)

 279. Tiina sanoo:

  Elämäntaparemontti alkaa vuoden vaihteessa. Lisää potkua hommaan ois uudet kivat treenivaatteet! Joten ehkä Stadium yms.

 280. xod sanoo:

  zalando! :)

 281. Jenna sanoo:

  Rentouttavaan kylpylälomaan taikka ravintolaan. :)

 282. Ansku sanoo:

  Todennäköistä on että lahjis menisi vaatekauppaan, mutta toisaalta johonkin kivaan sistustusjuttuun voisin myös harkita sen käyttöä… tai kasvohoitoon yms.

 283. Tiina sanoo:

  Elämys olisi kiva!

 284. Sartsu sanoo:

  Ehdottomasti Vila tai Vero Moda

 285. heidil sanoo:

  johonkin vaatekauppaan varmaankin, ehkä Vero modaan.

 286. Kata sanoo:

  Jos voitan, käyttäisin lahjakortin johonkin elämykseen tai reissailuun mieheni kanssa :)

 287. Kiia sanoo:

  Ää, valinnanvaikeus!! Ehkä kuitenkin Vilaan, siellä on ihania vaatteita, mutta en malta ikinä niitä ostaa…:)

 288. nikol sanoo:

  zalandoon

 289. mikkot sanoo:

  Expertille

 290. Emilia sanoo:

  Iittalaan :)

 291. Matleena sanoo:

  Mies saisi joululahjaksi :)

 292. Henna sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin uusiin rintsikoihin, eli change olisi mun valinta :)

 293. Anna sanoo:

  Käyttäisin ehdottomasti johonkin vaatekauppaan, en ole ostanut itselle uusia vaatteita ainakaan vuoteen, tiukan rahatilanteen vuoksi, joten tulisi kyllä niin tarpeeseen päivittää vaatekaappia <3

 294. Noora sanoo:

  Ihan liikaa vaihtoehtoja, mutta BikBokiin tai Cubukseen olisi kiva saada lahjakortti :D

 295. ninni sanoo:

  Vaatteisiin eli Zalandolle!

 296. Sanna sanoo:

  Iittalalle. Tai vaatteisiin. Tai puolittaisin lahjakortin kumpaankin :)

 297. Erika sanoo:

  Kiva arvonta! :)
  Käyttäisin lahjakortin Linnanmäelle!

 298. Nellundra sanoo:

  Jos sen voisi käyttää hierontan, niin ehdottomasti hemmottelisin itseäni kokovartalohieronnalla! Tai siotten menisin Vilaan shoppailemaan!

 299. Anne sanoo:

  Mukava arvonta.
  Lahjakortin käyttäisin ehkä Finlaysonille

 300. Pirjo sanoo:

  Lahjakortin käyttäisin varmaankin Finlaysonille tai H&M:lle

 301. Mauno Viljander sanoo:

  käyttäisin rahat terveyteni hoitoon.

Kommentoi