Elämää parhaimmillaan, muista aistia

12.10.2015

Yhteistyössä Indiedays ja KiiltoClean Aisti

Olen mukana Indiedaysin ja Aisti -voidesarjan kampanjassa, joka osuu ja uppoaa täydellisesti elämääni juuri nyt. Kiireisen ja stressaavan arjen keskellä on tärkeää pitää itsestään huolta, elää elämää täysillä, tuntea ja aistia. Ei elämä maistu miltään, jos ei muista välillä vaan pysähtyä nauttimaan siitä hetkestä, käyttämään kaikkia aistejaan ja tuntemaan ihan täysillä. Kuinka täydellinen nimi ihanille tuotteille!

Aisti ei varmasti tuotesarjan nimenä sano monellekkaan yhtään mitään, mutta kellot alkanevat soida, kun kerron Aistin olevan uusi nimi tutulle Erioil -tuoteperheelle. Tuoteperheen uudistuksen myötä oli vain sopivaa, että nimikin kokee ne uudet tuulet! Niiden tuttujen klassikkojen lisäksi Aisti -sarjassa on myös ihania uutuuksia ja kokonaisuus on kattava kokoelma helliviä tuotteita joka tarpeeseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulla on monia kriteerejä ihonhoitotuotteille ja niistä tärkeimpiä ovat seuraavat:

Nopea imeytyminen. Kahden lapsen äidillä ei ole ikinä hirveästi aikaa itsensä laittamiseen, joten minulla ei todellakaan ole aikaa odotella voiteiden imeytymistä.

Tehokas kosteutus. Atooppinen ihoni kaipaa kunnon kosteutusta 24/7 tai iho muuttuu heti hilseileväksi ja kutisevaksi!

Hellävarainen koostumus. Kuivan lisäksi ihoni on todella herkkä ja rauhoittava voide on aivan must.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kriteereiden perusteella on helppoa valita sopivat tuotteet itselle, mutta onhan se nyt kiva, jos niiden pakollisten ominaisuuksien lisäksi mukana tulee jotain ekstraa. Kukapa ei haluaisi pientä hemmottelua arjen keskellä. Jotain aistimisen arvoista. Jotain nautinnollista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen pitänyt kovasti kaikista Aisti -sarjan tuotteista, mutta eniten houkuttaa kyllä nimetä lemppariksi Mintunraikas jalkavoide. Ainakin minulle jalat tuppaa olemaan sellainen laiminlyöty ruumiinosa. Minulla on aina aivan jäätävän kylmät varpaat, joita iltaisin lämmittelen tunkemalla ne kiinni Topiaksen reisiin. Se on Topiakselle ihan tarpeeksi epämiellyttävää muutenkin, niin miksi kiduttaisin toista vielä jättämällä huolehtimatta jaloistani. Aistin mintunraikkaalla jalkavoiteella jalat pysyvät ihanan pehmeinä ja Topias joutuu kärsimään vain kylmistä varpaista, ei karheista kantapäistä. Lisäksi näin ihanan tuoksuisen voiteen levittäminen tuntuu väkisinkin hemmottelulta.

Jokainen tietää varmasti sen fiiliksen, kun olet käynyt juuri suihkussa ja sängyssä on juuri vaihdettu lakanat? Se ensimmäinen yö niissä putipuhtaissa tuoksuvissa lakanoissa, putipuhtaalla tuoksuvalla vartalolla. Lisää tähän täydelliseen yhtälöön vielä ihanan vilpoiset ja virkeät jalat, jotka tuoksuvat mintulta! Ei voi mennä paremmaksi. Tuntuupa hassulta käyttää jaloista sanaa virkeä, mutta en kyllä oikeasti keksinyt mitään muutakaan, sillä tämä adjektiivi kuvaa täydellisesti minun aistimiani fiiliksiä. Väsyneen tuntuiset jalat virkistyivät hetkessä puolen minuutin rasvauksen jälkeen. Lisäksi tämä voide imeytyi yllättävän nopeasti! Minulta jää usein jalat rasvaamatta sen takia, etten jaksa odotella rasvan imeytymistä. Illalla jalat rasvattuani saan kävellä nyt liukastelematta sänkyyn, mutta silti jalat ovat herätessä ihanan pehmeät ja tehokkaasti kosteutetun tuntuiset.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen erityismaininnan ansaitseva tuote oli ehdottomasti Kasteenraikas kosteusemulsio. En käyttäisi tätä näin kuivalla iholla ainoana kosteuttavana tuotteena, sillä yötä vasten kaipaan tuhdimpaa koostumusta, mutta tämä emulsio on aivan loistava aamun kosteuttaja. Emulsio elvyttää nopeasti kuivan näköisen ihon ja antaa terveen ja eloisan hehkun, sekä saa muutenkin olon tuntumaan freesimmältä, kun iho ei kiristä. Ja suurin syy siihen, miksi tämä on huippu valinta aamun/päivän kosteuttajaksi on se, että emulsio imeytyy aivan järjettömän nopeasti! Sillä aikaa kun rasvasin toisen käsivarren, ensimmäisenä rasvatusta käsivarresta oli jo voide kokonaan imeytynyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aistilla on käynnissä myös aivan huippu Instagram -kilpailu, johon kannattaa ehdottomasti osallistua. Palkintona on nimittäin 200 euron arvoinen lahjakortti valitsemaasi kauneushoitolaan! Lisäksi joka viikko arvotaan osallistujien kesken yllätyspalkintoja. Viikkokilpailun voittajan julkaisee joka viikko Instagramissa @aistielama.

Ja näin siis voit osallistua kilpailuun:

1. Ota kuva sinulle tärkeästä asiasta. Asiasta jonka haluat aistia ja tuntea täysillä! Asia, jonka takia haluat pitää itsestäsi huolta.

2. Jaa kuva Instagramissa ja tägää siihen #aistielämä @aistielama

3. Haasta vielä mukaan kaksi kaveriasi ja olet mukana kisassa!

Kilpailu on voimassa 15.11.2015 asti.

Voit käydä katsomassa muiden (ja tietty omia) kilpailukuvia myös kampanjasivulla, josta löytyy lisää tietoa tuotteista ja niiden käyttökokemuksista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Kommentoi